Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Forbedre Speed ​​of Streaming Video i din nettleserImproving the Speed of Streaming Video in your Web Browser

Enten du ser sportspoeng, de siste verdensnyhetene eller bare vil se en episode av et favoritt-tv-show du savnet fra en forrige natt, er det bokstavelig talt millioner av videoer tilgjengelig online for streaming. Selvfølgelig er det ingenting verre enn å forsøke å streame en video, bare for å få den til å stoppe, buffer, fryse, spille for et øyeblikk, og gjenta hele prosessen. Mens en dødelig sakte Internett-tilkobling kan være problemet, er det flere andre hurtige reparasjoner du kan bruke for å forbedre hastigheten på streaming video på PCen din.

Improving the Speed of Streaming Video
Ingenting verre enn at YouTube-videoene dine slår til uendelig.

Last ned oppdateringer

Du kan oppleve en avmatning i streaming video fordi nettleseren du bruker, ikke er helt oppdatert. Når dette er tilfelle, går nettleseren sterkt i ytelse og begynner å senke videoinngangene dine. Mens datamaskinen din vanligvis påminner deg om mulige oppdateringer, er det mulig at du enten lukket ut et oppdateringsvindu når det dukket opp, eller du har aldri mottatt informasjonen. Heldigvis oppdateringer er gratis, og ikke lengre å laste ned. Enten det er Internet Explorer, Safari, Opera eller Chrome, bare gå til produktwebområdet, last ned den nyeste versjonen og start datamaskinen på nytt. Dette kan korrigere det streamingvideoproblemet du kjører inn i.

Prøv en ny nettleser

Noen nettlesere er bare raskere enn andre. Chrome og Firefox er to av de raskeste nettleserne som er tilgjengelige , og du kan se en umiddelbar forbedring av videohastigheten på datamaskinen din. På toppen av dette, prøv å unngå å legge til et stort antall plugins i nettleseren din. En nettleser som er bogged ned med vær, shopping og reiseoppdateringer, krever mer realtidsinformasjon og minne / CPU-bruk, noe som reduserer videoavspilling.

Improving the Speed of Streaming Video
Netflix som kjører i en nettleser, kan også oppleve problemer med buffering.

Lukk andre Windows

Datamaskinen din har bare en bestemt mengde Internett-tilkoblingshastighet, avhengig av utstyret og tjenesten du betaler for. Ved å kjøre flere Internett-applikasjoner på en gang, skal du dele Internett-tilkoblingen som hver har tilgang til, og bare en liten mengde båndbredde viderekoblet vekk fra streamingvideoen, kan føre til at den pause eller buffer kontinuerlig.

Buffer hele videoen

Hvis disse alternativene fortsatt ikke har korrigert situasjonen, kan du alltid buffere hele videoen, og deretter spille av videoen. For å gjøre dette, velg videoen du vil se, la den spille for et sekund, og klikk deretter Pause. Når du gjør dette, vil videoen fortsette å buffere ut. Du kan se en fremdriftslinje nederst i videoen som viser hvor langt du har sett, og hvor langt bufferen har utviklet seg. Tillat bufferlinjen å fullføre hvis den er en kort video (noen få minutter) eller la den reise langt foran spillelinjen i en lengre video før du klikker på Play. Nå som videoen er ferdig med buffering, eller nesten så, bør du ikke ha problemer med å se videoen.

Oppdater grafikkdrivere

Grafikkortet på datamaskinen din gir videoavspilling på systemet. Men over tid frigjør produsenten av grafikkortet oppdateringer for driveren for å kunne jobbe med den nyeste dataprogramvaren og -funksjonene. På grunn av dette er det svært viktig å oppdatere grafikkdriveren. For å hjelpe deg med å holde deg over alle datamaskinens drivere, kan du laste ned Driver Reviver , som hjelper deg med å sikre at den nyeste produsentens driver er installert på datamaskinen din, og dermed forbedre hastigheten på videodownloadene dine.

Hvis alt annet feiler, kan du alltid kontakte Internett-leverandøren og be om en oppgradering i tjenesten. Du har kanskje ikke en rask nok tilkobling for å støtte streaming video.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt