Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Hvordan beregne strømforbruket til datamaskinenHow to Calculate Power Consumption of Your Computer

Når du kjøper en ny datamaskin, er spørprisen på datamaskinen ikke den eneste pengene du vil bruke på systemet. Datasystemet skal også bruke en god del strøm og øke de månedlige forsyningsregningene med en drastisk mengde. Selvfølgelig bruker forskjellige datamaskiner forskjellige mengder strøm, så det er ikke mulig å bare ha en enkelt, klumpvurdering av strømen hvilken som helst datamaskin bruker.

Selv etter at en enkelt datamaskin er kjøpt, er det mulig å oppgradere maskinvaren og endre systemets interne drift, som også direkte påvirker energiforbruket. Heldigvis har du flere forskjellige tilgjengelige alternativer for å bestemme strømforbruket til datamaskinen din.

Nettstedstjeneste

For det første, hvis du ikke vil laste ned programvare eller kjøpe tilleggsutstyr for å bestemme strømforbruket til datamaskinen, kan du besøke nettstedet EasyCalculation.com , eller en lignende. Når du besøker nettstedet, må du skrive inn all grunnleggende informasjon om datamaskinen din, inkludert CPU, hovedkort, skjermkort, minne, optisk stasjon, PCI-kort, vifte og harddisk. Du finner denne informasjonen som er oppført i Om denne Mac eller Kontrollpanel i datasystemet, avhengig av hvilken datamaskin du bruker og hva slags operativsystem er installert. Når du beregner informasjonen, vil det vise det totale strømforbruket gjennomsnittet av datasystemet.

Selvfølgelig, jo eldre datamaskinen er, jo mer kraft det skal bruke, fordi viften kan kjøre varmere eller annen maskinvare, kan ikke fungere også. Dette skal gi deg et generelt estimat, men det er det raskeste alternativet for å bestemme en ballparkfigur av datasystemets strømforbruk.

How to Calculate Power Consumption of Your Computer
All nødvendig informasjon du må legge inn mens du bruker Easy Calculation.

Programnedlastinger

Hvis du vil ha en tjeneste som skal være litt mer nøyaktig, kan du laste ned et program (for eksempel den gratis BizEE-programvaren ). Programmet kan overvåke alle funksjonene og maskinvaren som finnes på datamaskinen, og utføre en direkte beregning av strømforbruket. Dette og flere andre applikasjoner er tilgjengelig gratis via en rekke forskjellige tjenester, for eksempel Apple App Store eller Download.com.

Når applikasjonen er installert på datamaskinen og startet, kjører den en direkte diagnostikk av datamaskinen for å bestemme nøyaktig hvor mye energi datamaskinen har mens du kjører. Disse appene fungerer på både stasjonære og bærbare datamaskiner.

How to Calculate Power Consumption of Your Computer
BizEE oppe og løp, overvåking av det totale datanergiforbruket.

Power Analyzer

Den beste mulige metoden for å bestemme hvor mye elektrisitet en datamaskin (eller annen enhet som kobler til en stikkontakt) bruker, er gjennom en energimåler. Denne enheten pluss direkte til et stikkontakt, men har et åpent ansiktsuttak på forsiden. Du kan deretter koble datamaskinen til enheten og slå på både enheten og datamaskinen. Den digitale skjermen på enheten kan da gi en øyeblikkelig avlesning av hvor mye energi datamaskinen bruker. Du kan til og med koble til eller koble fra enheter mens utstyret kjører for å måle forskjellen i energiforbruk. På denne måten, med denne typen utstyr som er koblet til datamaskinen din, vet du alltid den brukte energien.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.