We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Hoe moet ik batterij optimaliseringsprofielen instellen met behulp van MacReviver?How do I set up battery optimization profiles using MacReviver?

De functie Batterijoptimalisatie in MacReviver geeft u geweldige inzichten in het laadniveau van uw batterij, het stroomverbruik en de geschatte resterende batterijduur.

U kunt ook de batterijverbruikende functies van uw MacBook regelen op basis van of deze op de batterij werkt of is aangesloten op een voedingsbron. Om dit te doen, moet u een of meer batterijprofielen maken en vervolgens het profiel activeren dat u wilt gebruiken. U kunt een batterij-optimalisatieprofiel maken door de onderstaande stappen te volgen.

1. Start MacReviver.
    2. Klik op Batterijoptimalisatie .
    3. U kunt de huidige levensduur van uw batterij en de toestand van de batterij zien. U kunt ook een bewegende grafiek zien met het energieverbruik van uw batterij.

mr_battery_optimization

1. Klik op Batterijprofielen weergeven . Hiermee gaat u naar het scherm met alle accu-optimalisatieprofielen die al zijn gemaakt.
    2. Klik op Toevoegen om een nieuw batterijprofiel toe te voegen.
    3. Klik op de pijlen naast Batterij en voedingsadapter om aangepaste waarden in te stellen voor deze Mac wanneer deze op de batterij werkt en wanneer deze is aangesloten. Deze aangepaste waarden omvatten helderheid, volume, Wi-Fi en Bluetooth.
    4. MacReviver zal dan automatisch de instellingen wijzigen op basis van of u op batterijvoeding werkt of op een stroombron bent aangesloten als dit profiel is geactiveerd.

mr_battery_optimization_2

1. Kopieer deze waarden naar een nieuw profiel door op Kopiëren naar nieuw profiel te klikken. Hierdoor kunt u meerdere vergelijkbare profielen hebben.
  2. Als u tevreden bent met uw nieuwe profiel, klikt u erop en klikt u op Profiel activeren . Het profiel wordt rood.
  3. U kunt aangemaakte profielen ook verwijderen door erop te klikken en op Verwijderen te klikken.
Sorry dat dit niet hielp. Welk probleem heb je?
Geweldig! Bedankt voor je feedback.