We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

IK Hebr netto Battery Optimizer geinstalleerd op Mijn laptop. Schoffel use of IK het?Ik heb net Battery Optimizer geinstalleerd op mijn laptop. Hoe gebruik ik het?

U kunt uw laptop’s batterij levensduur in vijf makkelijke stappen optimaliseren:

1. Klik op Start diagnostiek
  2. Bekijk de resultaten en let op de potentiele verhoging in batterij levensduur
  3. Klik op Optimaliseer Batterij Levensduur om het optimaliseren te starten
  4. Voer de verschillende aangeboden optimalisaties uit; pas de instellingen aan om de maximale verhoging in batterij levensduur te verkrijgen
  5. Klik op Voer Optimalisaties uit om uw instellingen op te slaan en de optimalisaties in te schakelen!
Sorry dat dit niet hielp. Welk probleem heb je?
Geweldig! Bedankt voor je feedback.