We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Schoffel verwijder IK Battery Optimizer?Hoe verwijder ik Battery Optimizer?

In Windows XP of 2000:

Ga naar Start > Configuratiescherm > Programma’s Toevoegen of Verwijderen > Zoek en selecteer Battery Optimizer in de lijst > klik op de knop “Verwijderen” > en volg de instructies op het scherm om het programma te verwijderen

In Windows Vista, Win 7 en hoger:

Ga naar Start > Configuratiescherm> Verwijder een Programma > Zoek en selecteer Battery Optimizer in de lijst > klik op de knop “Verwijderen” > Volg de instructies op het scherm om het programma te verwijderen

Het is ook mogelijk om Battery Optimizer te verwijderen via het programmamenu:

Start > Alle Programma’s > ReviverSoft > Battery Optimizer > Verwijder Battery Optimizer.

Heeft u nog steeds problemen?
Lees onze Verwijder Handleiding voor extra tips