Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor het Blue Screen of Death Error DRIVER_CORRUPTED_EXPOOLA Guide to DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL Blue Screen of Death Error

De gebruikelijke reden dat de fout DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL optreedt, is wanneer een bug aanwezig is in een apparaatstuurprogramma en probeert toegang te krijgen tot niet-bestaand geheugen dat tot een registerfout leidt. Systeemfoutweergave, verschijnen van pop-upberichten, onverwacht afsluiten, opstarten van de computer mislukken, verkennerfouten, browserproblemen, computer bevriezen en algemene trage prestaties zijn de symptomen van deze fout.

DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL

Het wegwerken van deze fout begint met het controleren of alle hardware en software, vooral de nieuwe, correct zijn geïnstalleerd. Voer vervolgens een volledige virus- en malwarescan uit op uw computer. (u kunt onze aanbevelingen voor goede gratis opties hier bekijken ). Ga verder met het herstellen van het systeem naar het laatste goede configuratiepunt met behulp van systeemherstel. Klik op de knop Start , klik op Alle programma’s en ga vervolgens naar Bureau- accessoires , ga verder en klik op Systeemwerkset , dan Systeemherstel en volg de gegeven instructies. Herstart de computer.

Als het herstelproces niet succesvol is, gaat u naar Apparaatbeheer door nogmaals de Start- knop te selecteren en typt u “devmgmt” in het dialoogvenster Uitvoeren. Verwijder het gehele beschadigde apparaat en start de computer opnieuw op.

Het installeren van de nieuwste Windows-updates is ook belangrijk. Een gebruiker kan handmatig bijwerken door Internet Explorer te openen, op de knop “Hulpprogramma’s” en vervolgens op de knop “Windows Update” te klikken. Volg de gegeven instructies.

U kunt ook proberen om alle stuurprogramma’s van uw computer bij te werken. De eenvoudigste manier om dit te doen is om Driver Reviver te gebruiken, maar je kunt het ook zelf proberen door naar het ondersteuningsgedeelte op de website van elke fabrikant van componenten van je computer te gaan.

Een laatste inspanning kan zijn om een ​​stuurprogramma waarvan je denkt dat het het probleem veroorzaakt volledig te verwijderen. Hiertoe klikt u op de knop Start , klikt u met de rechtermuisknop op het tabblad Computer en selecteert u Eigenschappen . Een nieuw venster verschijnt met een verscheidenheid aan opties. Kies Geavanceerde systeeminstellingen aan de linkerkant. Een ander venster verschijnt met de systeemeigenschappen . Selecteer het tabblad Hardware en ga verder door op de knop Apparaatbeheer te klikken. Zoek het defecte stuurprogramma en dubbelklik erop. Klik op het tabblad ‘Stuurprogramma’. Hier kan de gebruiker acties uitvoeren zoals het bijwerken van stuurprogramma’s, het downgraden van een stuurprogramma naar de oudere versie of het in- en uitschakelen. Kies de laatste en klik op OK om af te sluiten. Sluit Apparaatbeheer en andere vensters en start de computer opnieuw op.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer