Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER Blue Screen of Death FoutA Guide to the CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER Blue Screen of Death Error

De CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER BSOD (Blue Screen of Death) -fout kan verschijnen tijdens het initialisatieproces voor Windows Vista, XP en 2000 en Windows 7 en 8. Deze fout is een aanwijzing dat het besturingssysteem een ​​probleem heeft ondervonden in het CNSS-bestandssysteemfilter . Het betekent dat er een interne inconsistentie is terwijl Ntfs gestructureerde opslag wordt gerepresenteerd als een DOCFILE.

BSOD

Deze fout treedt meestal op wanneer het niet-veranderde poolgeheugen vol is. Het wordt ook geactiveerd door gebeurtenissen wanneer het beschikbare niet-wisselbare poolgeheugen laag is en twee verschillende stuurprogramma’s in de kernelmodus concurreren om het gebruik ervan. De niet-geparkeerde geheugenpool wordt door veel stuurprogramma’s gebruikt, omdat deze kan worden geopend op elk Interrupt Request Level (IRQL) en de grootte ervan afhankelijk is van de hoeveelheid fysiek geheugen in het systeem.

De BSOD-fout CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER treedt ook op wanneer u een defect geheugen hebt.

Deze BSOD-fout is ook bekend als CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER en “STOP 0x000000A4”. Sommige Windows-gebruikers hebben deze fout gemeld, die normaal op het scherm verschijnt tijdens de initialisatie van het systeem als:

Om de BSOD-fout CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER op te lossen, moet u het bruikbare geheugen voor het besturingssysteem en andere actieve toepassingen controleren. U moet meer geheugen toevoegen om deze fout op te lossen, vooral als het systeem is geconfigureerd voor een minimale hoeveelheid geheugen. De toevoeging van fysiek geheugen aan de computer verhoogt effectief de hoeveelheid niet-gepaarde poolgeheugen.

U kunt deze BSOD-fout ook oplossen door een geheugencontrole uit te voeren. U moet ervoor zorgen dat al het geheugen van hetzelfde type en dezelfde snelheid is, aangezien de meeste moederborden alleen correct werken als het geheugen wordt geïnstalleerd met aangepaste sets en aangepaste snelheden. Vervang het defecte geheugen en zorg ervoor dat het zich in de juiste sleuf op het moederbord bevindt.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.