Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT Blue Screen of Death FoutA Guide to the CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT Blue Screen of Death Error

De CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT BSOD-fout (Blue Screen of Death) kan verschijnen tijdens het initialisatieproces voor Windows Vista, XP en 2000 en Windows 7 en 8. Het verschijnt in een multiprocessorsysteem wanneer een verwachte klokinterruptie op een secundaire processor is vertraagd of wanneer het toegewezen tijdsinterval wordt overschreden. Dit resulteert in het automatisch afsluiten van de computer om schade en mogelijk verlies van gegevens van niet-opgeslagen werk te voorkomen.

Deze fout treedt op als de processor niet goed reageert op verzoeken en interrupts niet op tijd worden verwerkt. Het wordt meestal veroorzaakt door defecte hardware of een fout in een apparaatstuurprogramma.

Deze BSOD-fout is ook bekend als CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT en “STOP 0x00000101”. Sommige Windows-gebruikers hebben deze fout gemeld, die normaal op het scherm verschijnt tijdens de initialisatie van het systeem als:

56

Om de CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT BSOD-fout op te lossen, kunt u een hardwarediagnoseprogramma gebruiken om te bepalen of een nieuw geïnstalleerd apparaat naar behoren functioneert. Als u Windows 7 gebruikt, kunt u Hardware Diagnostic Tools van Windows gebruiken door te klikken op Start, Alle programma’s, PC Help & Tools en vervolgens Hardware Diagnostic Tools te selecteren. U moet de instructies en aanwijzingen volgen die verschijnen in het dialoogvenster dat op het scherm verschijnt. De tests die door dit hulpprogramma worden uitgevoerd, vertellen u of de geteste hardware correct werkt of dat een apparaat de test heeft mislukt.

Als de BSOD-fout te wijten is aan een verkeerd geconfigureerd apparaat, kunt u proberen het probleem op te lossen door Systeemherstel te gebruiken om de laatst bekende goede configuratie van uw pc te herstellen. Als alternatief kunt u ook proberen uw computerstuurprogramma’s bij te werken voor al uw hardware. Soms kan een oude driver van invloed zijn op hoe een stukje hardware op uw computer functioneert. U kunt proberen uw stuurprogramma’s zelf bij te werken door een combinatie van de Windows-update en onderzoek naar nieuwe stuurprogramma’s op de website van de hardwarefabrikant te gebruiken of u kunt Driver Reviver gebruiken om snel en eenvoudig uw stuurprogramma’s voor u bij te werken.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer