Alleen vandaag
Bespaar 80 %
Op de Black Friday-bundel
Vier geweldige producten, één lage prijs! Optimaliseer, repareer en boost uw pc met slechts één klik!

HAAST JE! Deze overeenkomst loopt af over...

00
uur
:
00
minuut
:
00
seconde
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor het Blue Screen of Death Fout DIRTY_MAPPED_PAGES_CONGESTIONA Guide to DIRTY_MAPPED_PAGES_CONGESTION Blue Screen of Death Error

Met de code STOP 0x000000EB is de DIRTY_MAPPED_PAGES_CONGESTION-fout een type Blue Screen of Death-fout waardoor de bestandssysteemstuurprogramma-stack wordt geblokkeerd, waardoor de gewijzigde pagina’s van de software onbruikbaar worden. Een factor die bijdraagt ​​aan de aanwezigheid van de bug is ook het onvermogen van het opslagstuurprogramma om aanvragen te verwerken.

DIRTY_MAPPED_PAGES_CONGESTION

Een systematische maar geavanceerde benadering bij het oplossen van dit probleem is om eerst onlangs geïnstalleerde programma’s en software te verwijderen om te zien of het een verbetering zal zijn. Ten tweede moet de gebruiker het systeemregister van de computer opschonen en de vereiste wijzigingen aanbrengen. Installeer de hardware daarna goed en zorg ervoor dat u de juiste en legitieme stuurprogramma’s gebruikt. Na de installatie is het een must voor de gebruiker om de computersoftware en de stuurprogramma’s regelmatig bij te werken. Het is ook belangrijk om niet te vergeten om de computer te scannen op verborgen virussen. Dit vereist ook een bijgewerkte virusbibliotheek.

Voor gebruikers die computerbeheer hebben en complexere computerreparaties kunnen uitvoeren, wordt een ander proces voorgesteld. Ten eerste moet de gebruiker het systeem en de toepassingen onderzoeken door te kijken naar de Systeembeheer in het Configuratiescherm. Als er een nieuw geïnstalleerde software of applicatie is, verwijder deze dan en voer een scan en herstel uit . Als de gebruiker een gloednieuw en recent model van stuurprogramma’s heeft geïnstalleerd voordat het probleem zich voordeed, zouden de oude stuurprogramma’s tijdelijk opnieuw moeten worden geïnstalleerd. Als hiermee het probleem niet is opgelost, controleert u of het product behoort tot de lijst met hardware in de lijst met hardware-compatibiliteit. Focus op de hardware die niet op de lijst staat en begin met het controleren op virussen. Het BIOS-geheugen ook tijdelijk uitschakelen en opnieuw opstarten. Tenslotte, probeer extra geheugen te plaatsen voor de software om een ​​gedetailleerde analyse van de fouten uit te voeren door het debuggingbestand te gebruiken.

Een andere manier om deze specifieke fout te herstellen, is door het gebruik van reparatiesoftware zoals PC Reviver . De gebruiker zal doorgaan met het scannen en repareren van het volledige computersysteem. Na het scannen en het oplossen van het probleem, is het vereist om de computer opnieuw op te starten en een tijdje te observeren om te controleren of de fout zich blijft voordoen.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer