Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Mitkä tuotteet sisältyvät Total PC Care?Which products are included in Total PC Care?

Tässä on luettelo tuotteista, jotka kuuluvat tällä hetkellä Total PC Care -ohjelmaan:

1. PC Reviver – PC-optimointi

2. Security Reviver – kaikki tietoturvatarpeesi

3. Privacy Reviver – kaikki yksityisyystarpeesi

4. Disk Reviver – Kaikki kiintolevyn optimointitarpeet

5. InstallSafe – kaikki online-turvallisuustarpeesi

6. Registry Reviver – kaikki rekisterin optimointitarpeesi

7. Driver Reviver – Kaikki ohjaimen päivitystarpeet

8. MacReviver – yleinen Mac-optimointi

9. Akun optimoija – kaikki kannettavan tietokoneen akun optimointitarpeet

10. Käynnistä valikko Reviver – All round start -valikko Windows 8/10: lle

Voit oppia lisää tuotteista osoitteessa //reviversoft.com/total-pc-care/