Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten lopettaa Start Menu Reviver suorittamisen aina, kun käynnistät tietokoneenHow to stop Start Menu Reviver from running every time you start your computer

Napsauta hiiren kakkospainikkeella tai pidä sormea Käynnistä-painikkeessa ja valitse Asetukset.

Etsi Käynnistä-valikon Reviverin Asetukset-ikkunasta Lataa ja käynnistä -valikko ja poista valinta ja napsauta tai napauta Valintamerkki-painiketta.