Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten aloittaa Windows 8 työpöytä-tilan avulla Start Menu ReviverHow to start Windows 8 in the Desktop Mode using Start Menu Reviver

Windows 8 alkaa oletuksena Metro-liitännällä. Voit kuitenkin käynnistää tietokoneesi tutulla työpöytätilalla Käynnistä-valikon Reviverin avulla.

Ota tämä vaihtoehto käyttöön napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tai pitämällä sormea Käynnistä-painikkeessa ja valitsemalla Asetukset.

Etsi ja tarkista Käynnistä-valikon Reviver-asetusikkunassa Lataa työpöytä käynnistettäessä -vaihtoehto ja napsauta tai napauta Valintamerkki-painiketta. Käynnistyt nyt Windows-työpöydälle joka kerta, kun käynnistät tietokoneen.