Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten pääsen shutdown ja Sleep vaihtoehtoja tietokoneeseen?How do I access the Shutdown, Restart and Sleep options of my computer?

Napsauta tai napauta Käynnistä-painiketta ja napsauta tai napauta virtakuvaketta Käynnistä-valikon Reviverin oikeassa alakulmassa.

Käynnistä-valikon Reviverin Power-ponnahdusvalikko tarjoaa nopean pääsyn tietokoneen 7 eri toimintoon:

• Kirjaudu ulos
  • Vaihda käyttäjää
  • Lukko
  • Nukkua
  • Lepotila
  • Uudelleenkäynnistää
  • Sammuttaa