Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten luoda järjestelmän palautuspiste ennen korjausten yhteydessä?How do I create a system restore point before repairs are carried out?

PC Reviver luo kätevästi järjestelmän palautuspisteen tietokoneellesi ennen korjauksia, optimointia tai muutoksia.

Järjestelmän palautuspisteen avulla voit kumota viimeisimmät muutokset ja palauttaa tietokoneesi aikaisempaan päivämäärään ja kellonaikaan. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun viimeaikaisilla muutoksilla tai korjauksilla on ei-toivottu vaikutus tietokoneeseesi ja haluat peruuttaa kaikki muutokset.

Luo järjestelmän palautuspiste ennen optimointia -vaihtoehto on käytettävissä PC Reviverin Asetukset- alueella, ja se on oletuksena käytössä. Voit ottaa sen käyttöön tai poistaa sen käytöstä napsauttamalla kytkintä.