Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten voin saada yksityiskohtaista tietoa tietokoneeseen ja sen laitteisto?How can I get detailed information about my PC and its hardware?

PC Reviver voi auttaa sinua ymmärtämään tietokonettasi sisältäpäin näyttämällä olennaiset tiedot Windows-käyttöjärjestelmästäsi ja kaikista tietokonelaitteistoistasi ja asennetuista komponenteista.

Voit tarkastella, tulostaa tai tallentaa järjestelmätietoja napsauttamalla sivuvalikosta System Info -painiketta.

Voit nyt alkaa tarkastella järjestelmätietojasi napsauttamalla järjestelmän vastaavia alueita. Näet myös painikkeen Tallenna raportti -tiedot tekstitiedostona tai Tulosta raportti -painikkeen järjestelmätiedot offline-viittaukseksi.