Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten varmuuskopioida kaikki minun nykyiset tietokoneen ajurit?How do I backup all my existing computer drivers?

PC Reviver on kehitetty sisältämään olennaiset työkalut, jotka auttavat sinua pitämään tietokoneesi käynnissä parhaimmillaan. Tämä sisältää Driver Backup -työkalun tuotteen Ylläpito-osiossa. Varmuuskopioi ajurit napsauttamalla sivuvalikosta Vianmääritys ja napsauta sitten Ohjaimen varmuuskopion Näytä tiedot -painiketta.

Sinulla on mahdollisuus varmuuskopioida kaikki järjestelmäsi ohjaimet tai tietyt yksittäiset ohjaimet. Valitse haluamasi vaihtoehto, napsauta Seuraava ja suorita varmuuskopiointi loppuun seuraamalla näytön ohjeita.