Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten käytän backup toiminto MacReviver?How do I use the backup function of MacReviver?

Jokainen MacReviverin tärkein optimointiominaisuus tallentaa oletuksena varmuuskopion. Valinnainen ponnahdusikkuna selittää varmuuskopion, kun suoritat tätä ominaisuutta. Tämä automaattinen varmuuskopiointi voidaan kytkeä päälle ja pois päältä poistamalla valinta tai valitsemalla Luo varmuuskopio -valintaruutu kunkin ominaisuuden vierestä.

mr_backup_ex_1

Kun olet optimoinut Mac-tietokoneesi, voit napsauttaa Kumoa- välilehteä ja tarkistaa muutoksen luettelossa. Voit palauttaa pisteeseen ennen optimointia napsauttamalla Palauta kyseisen kohteen vieressä luettelossa. Poista kohde pysyvästi napsauttamalla Poista ; et voi enää kumota sitä.

mr_undo

Palauta tai poista useita kohteita kerralla valitsemalla ne kaikki ja valitsemalla ruudun alaosassa Palauta tai Poista .

Oletuksena varmuuskopiot tallennetaan 10 päiväksi. Voit muokata tätä numeroa Asetuksissa; pidä mielessä, että keston lisääminen vie enemmän tilaa Macissasi.