Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten poistaa tai poistaa Disk Reviver?How do I uninstall or remove Disk Reviver?

Disk Reviver on erittäin helppo poistaa. Uskomme ReviverSoftilla erittäin vahvasti, että ihmiset voivat poistaa sovelluksia, joita he eivät halua säilyttää. Toivomme tietysti, ettet tunne tätä levyn Reviverista, mutta siinä tapauksessa, kuinka tunnet, poista se seuraavasti:

Windows XP:

Valitse Käynnistä> Ohjauspaneeli> Lisää tai poista sovellus> Etsi ja valitse luettelosta Disk Reviver> napsauta Poista-painiketta> Poista ohjelma noudattamalla näytön ohjeita

Windows Vista, Win 7 ja uudemmat käyttöjärjestelmät:

Valitse Käynnistä> Ohjauspaneeli> Poista ohjelman asennus> Etsi ja valitse Disk Reviver näytetystä luettelosta> napsauta Poista / muuta-painiketta> Poista ohjelma noudattamalla näytön ohjeita

Vaihtoehtoisesti voit poistaa Disk Reviver -ohjelman ohjelmavalikosta:

Käynnistä> Kaikki ohjelmat> ReviverSoft> Disk Reviver> Poista Disk Reviver.