Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT Blue Screen of Death ErrorA Guide to the CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT Blue Screen of Death Error

CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT BSOD (Blue Screen of Death) -virhe saattaa näkyä Windows Vista, XP ja 2000 sekä Windows 7 ja 8 alustusprosessin aikana. Se näkyy moniprosessorijärjestelmässä, kun toissijaisen prosessorin odotettu kello keskeytyy tai kun myönnetty aikaväli ylittyy. Tietokoneen automaattinen sammutus estää tallentamattomien töiden vahingoittumisen ja mahdollisen tietojen menettämisen.

Tämä virhe tapahtuu, kun prosessori ei vastannut oikein pyyntöihin ja keskeytyksiä ei käsitellä ajoissa. Se johtuu tavallisesti viallisesta laitteistosta tai bugista laiteajurissa.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT ja “STOP 0x00000101”. Jotkut Windows-käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän virheen, joka yleensä ilmestyy näytölle järjestelmän alustuksen aikana seuraavasti:

56

Voit korjata CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT BSOD -virheen avulla laitteistohäiriöohjelman avulla selvittääksesi, onko uusi laite toimiva. Jos käytät Windows 7: ta, voit käyttää laitteiston diagnostiikkatyökaluja Windowsissa napsauttamalla Käynnistä, Kaikki ohjelmat, PC: n ohjeet ja työkalut ja valitsemalla sitten Laitteiston diagnostiikkatyökalut. Sinun on noudatettava näyttöön tulevassa valintaikkunassa näkyviä ohjeita ja kehotteita. Tämän apuohjelman suorittamat testit kertovat, testattava laitteisto toimii oikein tai jos laite on epäonnistunut testissä.

Jos BSOD-virhe johtuu virheellisesti määritetystä laitteesta, voit yrittää ratkaista ongelman palauttamalla tietokoneen viimeisimpiin hyviin kokoonpanoihin Järjestelmän palauttaminen -toiminnon avulla. Vaihtoehtoisesti voit myös yrittää päivittää tietokoneesi ohjaimet laitteellesi. Joskus vanha kuljettaja voi vaikuttaa siihen, kuinka laitteisto toimii tietokoneesi kanssa. Voit yrittää päivittää ohjaimet itse käyttämällä Windows-päivityksen yhdistelmää ja uusien ohjainten tutkimusta laitteiston valmistajan verkkosivustolla tai voit käyttää Driver Reviveria nopeasti ja helposti päivittämään ohjaimet sinulle.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta