Vain tänään
Säästä 80%
Black friday -paketissa
Neljä upeaa tuotetta, yksi alhainen hinta! Optimoi, korjaa ja tehosta tietokoneellesi yhdellä napsautuksella!

KIIRE! Tämä sopimus päättyy...

00
tunti
:
00
minuutti
:
00
toinen
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas yrittänyt siirtyä DPC Blue Screen of Death ErrorA Guide to the ATTEMPTED SWITCH FROM DPC Blue Screen of Death Error

Näyttöön saattaa ilmestyä “KÄYTETTÄVÄ KÄYTTÖ DPC: stä” BSOD (Blue Screen of Death) -virhe, kun tietokone sulkeutuu äkillisesti vanhempien Windows-versioiden, kuten Windows Vistan, XP: n, 2000: n, 7: n ja 8: n alustusprosessin aikana. (DPC) rutiinilla, joka yritti suorittaa laittoman toiminnan. DPC käynnistyy, kun ydin havaitsee jumiutuneen tilan ja soittaa puhelun ohjelmiston lopettamiseen tai keskeyttämiseen. Se tarkoittaa, että DPC-rutiinilla suoritettiin saanto, kiinnitysprosessi tai odotusoperaatio.

Monissa tilanteissa tämä BSOD-virhe voi johtua laiteajurista, laitteistosta tai vastaavasta ohjelmistosta ja tietokoneen äkillinen sammutus suoritetaan automaattisesti tietojen katoamisen estämiseksi. Tämän virheen tavalliset syyt ovat laitteiston viimeaikainen lisääminen tai laiteajurin päivittäminen, kuten video-ohjaimet. Muita tämän BSOD-virheen mahdollisia syitä ovat viallinen muisti ja virustentorjuntaohjelmisto / vakoiluohjelmien torjuntaohjelmisto.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä “ATTEMPTED_SWITCH_FROM_DPC” ja “STOP 0x100000B8”. Jotkut Windows-käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän BSOD-virheen, joka yleensä ilmestyy näytölle järjestelmän alustuksen aikana seuraavasti:

KÄYTETTÄVÄ KYTKEMINEN DPC: stä

Jos haluat korjata “VÄÄRINKÄSITTELY DPC: stä” BSOD-virheen, sinun on tarkistettava äskettäin asennetun laitteiston, laiteohjaimen tai muun siihen liittyvän ohjelmiston tietokone. Korvaa vioittuneet tai vanhentuneet laiteajurit lataamalla ja asentamalla laiteajurit ja päivitykset vastaavasti Windows Updatesta. Voit tehdä manuaalisia päivityksiä avaamalla Internet Explorerin, valitsemalla Turvallisuus ja valitsemalla sitten Windows Update ja noudattamalla ohjeita ja ohjeita.

Voit myös käyttää järjestelmän palautusta ratkaisemaan tämän BSOD-virheen. Voit tehdä tämän napsauttamalla Käynnistä-painiketta, kirjoittamalla valintaikkunaan Järjestelmän palauttaminen ja painamalla Enter. Napsauta järjestelmän palautusta, kun se näkyy hakutuloksissa ja noudata ohjeita asentaa suositeltu palautuspiste. Jos haluat palauttaa järjestelmän määrittämän päivämäärän ja kellonajan, valitse vaihtoehto palauttaa palautusikkunan toinen palautuspiste, napsauta Seuraava ja noudata annettuja ohjeita.

Kuten aina, jätä huomautukset tai kysymykset alla olevaan huomautukseen tai kysy ReviverSoft Answersilta .

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta