Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

HDMI audio out ei toimiHDMI audio out does not work

Yhä useammat ihmiset leikkaavat johtoa kaapelitelevisiolevyissään ja valitsevat sen sijaan suoratoiston suoraan tietokoneistaan ​​suoraan televisioihin käyttäen HDMI-kaapelia. Valitettavasti HDMI-liitäntä ei aina toimi yhtä sujuvasti kuin monet ihmiset haluavat, sillä äänen kuluminen TV-kaiuttimien läpi on usein haaste.

Tarkista videoohjaimet.

Vaikka se saattaa kuulostaa vasta-intuitiivilta, HDMI-porttisi ääntä ohjataan videokortillasi äänikortin sijaan. Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinulla ei ole oikeita näytönohjaimia, et saa ääntä televisiossasi. Tutustu näytönohjaimen valmistajan verkkosivustoon lataamalla kortin uusimmat ohjaimet. Jos et ole varma siitä, mitä ajurit saada, apuohjelma, kuten Driver Reviver voi tulla kätevä. Tämä ohjelmisto tarkistaa järjestelmäsi, jotta saat kaikki uusimmat apuohjelmat laitteellesi, kuten videokortille. Vielä parempi, se voi myös poistaa vanhoja ajureita, jotka saattavat olla ristiriidassa nykyisten versioiden kanssa.

Varmista, että laite tukee ääntä HDMI-portista.

Vaikka se saattaa olla epämiellyttävä yllätys, kaikki tietokoneet, joissa on HDMI-portti, eivät kulje ääntä portin kautta. Tarkasta tarra tarraan koneen mallinumerolla. Tarkista tämä malli valmistajan verkkosivustolta, onko laitteesi tue HMDI-ääntä. Jos et ole varma, tekninen tuki pystyy selvittämään sinulle, jos annat heille mallinumeron.

Jos tietokoneesi ei tue ääntä HDMI: n kautta, voit silti katsella televisiota tietokoneesta. Jotkut televisiot tukevat videokuvaa jonkin yhteisen PC-videolähdön kautta, ja voit käyttää kuulokeliitäntää äänen antamiseen. Vaihtoehtoisesti voit ostaa pienen USB-to-HDMI-laatikon. Nämä ovat lähinnä ulkoisia videokortteja, jotka voidaan asentaa tietokoneeseen videoyhteyden hallitsemiseksi.

Varmista, että HDMI-ulostulo on asetettu äänilaitteeseesi.

  1. Etsi äänenvoimakkuuskuvake. Useimmissa järjestelmissä tämä on oikeassa alakulmassa.
  2. Napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Toistolaitteet.
  3. Valitse HDMI-ääni luettelosta ja aseta se oletuksena.

Audio Playback Devices
“Tässä näet, että on olemassa neljä eri vaihtoehtoa audiolähdölle.”

Näissä yksinkertaisissa vaiheissa pitäisi kertoa Windowsille, että HDMI-kaapeli on ensimmäinen valinta äänilähtöä varten. Kun irrotat HDMI-kaapelin, sen pitäisi palata tavallisiin kaiuttimiisi. Jos näin ei ole, voit siirtyä uudelleen näiden vaiheiden läpi, jotta voit valita toisen lähdön.

Sammuta tietokone ja käynnistä tietokone uudelleen.

Joskus tietokone ei löydy oikein HDMI-ääntä sen jälkeen, kun olet liittänyt sen, vaikka kaikki asetetaan oikein. Jos näin on, voit käydä läpi nämä vaiheet saadaksesi tietokoneesi tunnistamaan uuden kaapelin.

  1. Irrota kaapeli, sammuta tietokone ja kytke sitten HDMI-kaapeli uudelleen tietokoneisiin ja yhteen TV-tuloliitäntään.
  2. Kytke televisio päälle ja muuta tulo vastaamaan tietokoneesta tulevaa tuloa.
  3. Lopuksi, käynnistä tietokone uudelleen. Windowsin pitäisi tunnistaa televisio kelvollisena ääni- ja videolähdönä.

Vaikka asetusten tekeminen saattaa kestää muutaman lisävaiheen, tietokoneen liittäminen televisioon, jossa on HDMI-ääni, on hyvin yksinkertainen. Kun tämä on tehty, voit nauttia suosikkiesityksistä ja elokuvista suurella näytöllä ilman kuukausittaista kaapelimaksua.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta