Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Vaihtaminen kannettavan tietokoneen akunReplacing your Laptop’s Battery

Jos akku epäonnistuu, sinulla on kallista ongelman ratkaisemiseksi. Korvaavan kannettavan tietokoneen akut yleensä maksaa 100 dollaria ja enemmän – ja on tärkeää, että ostat ne valmistajalta, tai jos ostat Amazonista tai Neweggista, varmista, että akku on OEM, alkuperäisen laitevalmistajan puolesta. Toisin sanoen akun brändin on vastattava kannettavan tietokoneen tuotemerkkiä.

Kolmannen osapuolen kannettavan tietokoneen akut, todennäköisesti halvemmat, ovat yleensä heikompia akun käyttöikää ja jopa yleensä epäselviä. Älä osta kannettavia akkuja muilta yrityksiltä – en voi korostaa tätä tarpeeksi.

Replacing your Laptop's Battery
Jos ostat huonon akun, se voi olla sinun sylissäsi.

Määritä, mitä akkua kannattaa ostaa, ensin tunnistat kannettavan tietokoneen valmistajan ja sitten mallin tietylle koneelle. Valmistajan nimi ja sarjan nimi löytyvät tavallisesti kannettavan tietokoneen tuotemerkeistä, ja mallinumero tulostetaan yleensä kannettavan tietokoneen pohjalle.

Jos sinulla on vielä kannettava tietokone, voit käyttää nyrkkeily- ja käyttöoppaita selvittääksesi kannettavan tietokoneesi mallinumeron – muussa tapauksessa sinun on etsittävä valmistajaa ja tuotevalikoimaa, kunnes löydät kuvan joka näyttää parhaiten sinun. Etsi perusteellisesti – väärän akun ostaminen voi johtaa akkuhapon lap-tanssiin, että olen varma, että et halua kokea.

Kun olet määrittänyt sarjan ja mallin, pääset valmistajan verkkosivustoon ja etsi etsimääsi, mistä voit ostaa uusia akkuja. Jos et voi tehdä, etsi etsiä, mistä voit ostaa vara-akkuja koneellesi tai käydä paikallisessa teknisessä myymälässä, jotta näet kuinka ne voivat auttaa sinua.

Joskus valmistaja myy paristoja eri numeroilla soluissa. Mitä enemmän soluja, sitä kauemmin akku kestää , mutta raskaampi kannettava tietokone on akun sisällä. Se on kompromissi.

Kun olet löytänyt uuden akun, onnittelut!

Jotta tämä kestää kauemmin, varmista, ettei se ole kytkettynä koko ajan. Hyvä idea on odottaa, kunnes akku latautuu matalaksi, anna sille täysi lataus ja irrota se uudelleen – vaikka se kuulostaa typerältä, se pyrkii parantamaan paristoja kauemmin, koska lopulta ne loppuvat latausjaksoissa ja pitämällä kannettavan tietokoneesi kiinni 24/7 voi johtaa siihen, että sykliä syövät niin pahasti, ettet voi mennä tunti löytämättä pistorasiaan. Ota myös huomioon, että käytät virtalähdettä milloin vain.

Lopuksi ilmainen sovellus, Akun optimoija , voi myös auttaa akussa paljon suurempien kulujen välillä. Kokeile sitä!

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta