Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Optimoida kannettavan tietokoneen akun kanssa Akku OptimizerOptimize Laptop Battery Life with Battery Optimizer

ReviverSoftin ryhmä on erittäin innoissani julkaisemaan uudenlaisen Battery Optimizer -tuotteen.

Akun optimoija on uusi sovellus, joka on suunniteltu auttamaan kannettavan tietokoneen omistajia optimoimaan kannettavan tietokoneen akun käyttöikä, tarjoamalla palautetta siitä, mitä kannettavien tietokoneiden ominaisuuksia käyttäjä voi poistaa käytöstä ja kuinka paljon akun käyttöaikaa voi saada.

Nykyään niin monet ihmiset valitsevat kannettavan tietokoneen työpöydän yli, koska liikkuvuus ja vapaa liikkuvuus voidaan saavuttaa kannettavan tietokoneen avulla. Kuluneet ovat päiviä, jolloin kannettavat tietokoneet ovat huomattavasti pienempiä kuin pöytäkoneet. Mutta ei väliä kuinka tehokas kannettava tietokone on, se on vain hyvä kun akku kestää! Akun optimoija on täällä auttaa! Seuraavassa luetellaan vain hienoja ominaisuuksia.

Paranna akkua!

Ensimmäinen askel on suorittaa akun diagnostiikka. Diagnostisen akun optimointityökalun aikana analysoidaan kaikki kannettavan tietokoneen laitteet, jotka vaikuttavat akun kulutukseen ja määräävät, kuinka paljon virtaa he käyttävät. Tämä prosessi voi kestää pari tai kymmentä minuuttia riippuen siitä, kuinka monta kannettavan tietokoneen laitteita on.

Kun olet tehnyt diagnoosin, olet arvioinut akun käyttöiän nykyisissä asetuksissa, ja sinä näytetään myös mahdollinen akun käyttöikä, jos haluat suorittaa kaikki optimoinnit, joita Battery Optimizer suosittelee.

Akun käyttöiänne voi riippua siitä, mitä laitteistoa sinulla on tällä hetkellä asennettuna kannettavaan tietokoneeseesi ja kuinka hyvin laitteiston asetukset on optimoitu. Jos sinulla on esimerkiksi WIFI-, Bluetooth-, InfraRed- ja pistokemikrofoni kannettavalle tietokoneelle, ja olet kytkenyt ne kaikki päälle, mahdollinen akun käyttöikä voi olla suuri.

Kun olet suorittanut vianmäärityksen ja näet tulokset, napsauta sitten “Optimoi akun käyttöikä”. Tämä vie sinut näyttöön, jossa näytetään kaikki laitteet, jotka vaikuttavat kannettavan tietokoneen akun käyttöikään, ja sinulle kerrotaan, kuinka paljon aikaa voit säästää akun kestoa kääntämällä jokaisen yksittäisen laitteen pois päältä. Tämä voi olla erittäin hyödyllinen. Sano että olet kirjastossa ja yrität lopettaa paperisi telkkasi aikana, mutta akku kuolee! Yksinkertainen! Avaa Akun optimointityökalu ja näet, että voit saada ylimääräistä 15 minuuttia kääntämällä WIFI: n ja ylimääräistä 10 minuuttia poistamalla Bluetoothin, mutta tarvitset internetiä, jotta voit jatkaa työn tutkimista, jotta tiedät, että Bluetoothin kääntäminen on paras valinta että ylimääräinen elämä pois kannettavan tietokoneen.

Monitor You Akun käyttö:

Akun optimointi ei vain näytä tapoja optimoida akun käyttöiän pisin käyttöiän ajan, vaan myös antaa sinulle mahdollisuuden seurata akun käyttöä ajan mittaan.

Edellä oleva näyttö on Battery Optimizerin ainutlaatuinen seurantaominaisuus. Punainen viiva näyttää akun kulutuksen Milli-Wattissa ajan mittaan ja harmaa viiva näyttää kannettavan tietokoneen akun latauksen ajan. Tämä on erittäin hyödyllinen, jos olet juuri alkanut käynnistää sovelluksen tai olet juuri säätänyt joitain asetuksia tietokoneellasi ja haluat nähdä, miten ne vaikuttavat akun käyttämiseen.

Luo profiili:

Yksi Akun optimoijan hyödyllisimmistä ominaisuuksista on profiilitoiminto. Ymmärrämme, että haluat käyttää tietokonetta eri tavoin eri tilanteissa. Esimerkiksi bussissa et välitä internetistä tai bluetoothista tai liitä hiirtä, joten voit luoda Riding the Bus -profiilin, joka sammuttaa automaattisesti kaikki tarvitsemasi ominaisuudet. Toisaalta, kun sinulla on tietokone kotona, kytketty pöytään haluat ehkä kaikki päälle, jotta voit luoda profiilin sille.

Aseta ilmoitukset:

Toinen akkuoptimoijan ominaisuus on kyky määrittää akkujen käyttöhälytykset. Voit joko ilmoittaa, kun akun käyttöikä laskee alle itse määrätyn määrän minuutteja tai kun akun käyttö kasvaa tietyn prosenttiosuuden mukaan. Tämä on erittäin hyödyllinen henkilöille, jotka haluavat muokata hälytyksiä, jotka he saavat akun käytöstä, eikä vain saada varoitusta, kun akku on kuolemassa.

Toivomme toivottavasti akun optimointia! Se on vallankumouksellinen uusi tuote, joka on ensimmäinen laatuaan ja odotamme innolla kuulemme, mitä ajattelet!

Lataa akun optimointi täällä

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.