Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten luoda turvallisen salasananHow to Create a Secure Password

Tulevan salasanan, joka on turvallinen näinä päivinä, ei ole helppoa. Melko usein sinun on oltava sekä suuret että pienet kirjaimet, numerot ja symbolit. Puhumattakaan siitä, että parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi sinulla olisi oltava eri salasanat jokaiselle eri verkkotunnuksellesi. Näiden salasanojen luominen voi kestää jonkin aikaa. Siksi nykyisessä videossa me kuitenkin näytämme sinulle helpon tavan luoda turvallinen salasana käyttämällä ilmaista Password Generatoria .

Jos haluat testata nykyisen salasanasi turvallisuutta, voit käyttää maksutonta Password Checkeria .

Videotiedosto:

Hei kaverit!

Merkitse tästä ReviverSoftilta.

Tänään aion opettaa sinua luomaan suojatun salasanan. Salasanat ovat äärimmäisen tärkeitä näinä päivinä. Käytämme niitä kaiken pankkitietojesi käyttämisestä sähköpostin kirjautumiseen, joten on erittäin tärkeää, että käytät suojattua salasanaa. On aivan helppoa vain yrittää käyttää samaa salasanaa kaikelle ja tehdä siitä jotain, jonka tunnistat, koska se helpottaa kirjautumista. Useimmiten on hyvin tärkeää, että sinulla on erittäin turvallinen salasana. Tämän vuoksi olemme koonneet tämän hyödyllisen ilmaisen työkalun verkkosivustollamme, joka on satunnainen salasanankehittäjä.

Voit siirtyä tähän sivustoon siirtymällä osoitteeseen www.reviversoft.com/password-generator. Kun saat tänne, näet, että meillä on useita eri vaihtoehtoja uuden salasanan määrittämiseen. Voit valita salasanan pituuden salasanan merkkien määrää varten. Voit valita kirjainten lisäämisen. Voit valita numerot. Voit käyttää erikoismerkkejä. Voit käyttää sekakoteloa, joten se on isoja ja pienikokoisia. Voit sulkea pois samankaltaiset merkit, joten nollat ​​ja O: t ja niistä sekä L’s ja I: n, ja voit myös luoda useita salasanojen määriä. Jos haluat saada 10 eri salasanaa kerralla, voit tehdä sen.

Menemme läpi tämän prosessin juuri nyt, vain näyttämään sinulle. Haluaisin luoda salasanan, joka on 10 merkkiä pitkä. Haluan sisällyttää kirjeitä. Haluan lisätä numeroita. Haluan sisällyttää erikoismerkkejä ja käyttää sekalaisia ​​ja sulkea pois joitain merkkejä. Haluan viisi eri salasanaa, koska haluan luoda salasanoja joillekin verkkopankkitoiminnoille ja joillekin sähköpostiviesteille. Olen vain napsauttamalla luo salasanat -painiketta. Täällä näet, että on luotu viisi salasanaa. Se näyttää sinusta itse salasanan, ja se myös ilmaisee jokaisen yksittäisen merkin, jotta voit tunnistaa merkkejä, jos et ymmärrä, mikä niistä on.

Se on erittäin yksinkertainen ja helppo työkalu. Mielestäni on erittäin hyödyllinen ja erittäin tärkeä varmistaa, että käytät vahvoja salasanoja. Jos käytät toista salasanaa, jota et ole varma, on vahva, niin meillä on toinen työkalu, se on salasanan tarkistaja, joka tarkistaa salasanojen vahvuuden. Tässä on linkki alla oleviin kommentteihin ja vielä kerran, toivottavasti tämä on hyödyllistä teille. Jos sinulla on muita kysymyksiä tai kommentteja, jätä ne alla olevaan kommenttiin. Odotamme innolla näkemästäsi tulevassa videossa.

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta