Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Mitä vaihtoehtoja varmuuskopiointiin minun tärkeitä tiedostoja?What are the options for backing up my important files?

Olet siis valmis varmistamaan tietokoneesi tiedot, mutta mikä on paras tapa?

Jos luet viimeisen artikkelin , olet oppinut, ettei kukaan ole immuuni tietojen menetyksen vaarasta. Vielä tärkeämpää on, että toivottavasti olet oppinut, että riippumatta siitä, kuinka tietoinen tai tekninen osaaminen olet, se ei tarkoita, että noudatat sääntöjä, joiden avulla tietosi säilytetään turvallisina. Kaikki mitä sanotaan, olet nyt valmis olemaan ahkera techie ja aloita varmuuskopioida tietosi – mutta mikä on paras tapa? Katsotaanpa sitten eri käytettävissä olevia vaihtoehtoja ja keskustelemme jokaisen eduista ja haitoista.

Haluan aloittaa jonkin verran koulutusta: varmuuskopiointi on erilainen kuin tallennustila. Perinteisesti varmuuskopiointi tarkoittaa tilannekuvan ottamista tietojasi hetkessä ja siirtää sen pois talletukseksi. Et todellakaan pääse siihen uudestaan, ennen kuin sinun tarvitsee palauttaa tietosi menetyksen takia tai jos hyvin harvoin ilmenee, että sinun on päästävä siihen. Säilytys tarkoittaa kuitenkin, että tiedostot tallennetaan ja poistetaan tietokoneeltasi – joko pilvessä (palvelimet, jotka ovat yhteydessä Internetiin) tai ulkoiseen asemaan.

Kaksi tärkeintä tapaa varmuuskopioida tiedostot ovat fyysisessä mediassa tai verkossa. Jokaisella on myös omat alaluokat. Katsotaanpa muutamia niistä.

Fyysiset tiedotusvälineet

Compact Disc (CD)

CD-levyt ovat olleet pitkään aikaan. Ne olivat hieno edistysaskel vanhoista levykeasemista, jotka voisivat vain pitää hyvin pienen datamäärän ja parantuivat vielä paremmin, kun ne menivät vain lukutarkoituksiin sisällyttämään kirjoitusominaisuuksia. Olet saattanut huomata CD-levyn, jolla on seuraava lyhytnimi CD-RW (Compact Disc Read Write). Useimmat tietokoneet ja kannettavat tietokoneet saavat näinä päivinä levyaseman, joka voi sekä lukea että kirjoittaa CD-levyjä.

CD-levyt sopivat erinomaisesti tiedostojen jakamiseen nopeasti ja helposti tai polttamalla musiikkia autossasi tai televisiossa toistettavia kuvia varten. Kuitenkin niille teistä, jotka ovat koskaan omistautuneet musiikki-CD: lle, olen varma, että sinulla on ollut sydän, joka kuuntelee suosikkikappaleesi kuuntelemalla, täyttämällä keuhkesi ilmalla hihnaa ulos, vain CD-levylle ohita, toista tai vain kutista. Se on oikein, pelätty naarmu. Tämä on suurin CD-levyjen tallennusväline. Vaikka voit ryhtyä kaikkiin varotoimiin yrittääkseen estää tämän tapahtumisen, se on hyvin todennäköinen tapaus. Kun naarmuuntunut, CD-levyn tiedot eivät voi olla palautettavissa. Näin CD-levyjä ei ole paras vaihtoehto tärkeiden tietojen varmuuskopiointiin.

Universal Serial Bus Flash -asema (USB)

USB-muistitikut ovat tavallinen tapa kuljettaa tai jakaa tiedostoja. Vuosien mittaan niiden varastointikapasiteetti on kasvanut huomattavasti, kun taas niiden suhteelliset kustannukset ovat laskeneet. Nämä ovat hienoja laitteita, jotka ovat talon ympärillä tai jopa avaimenperässäsi. Ne voivat myös olla erinomainen vaihtoehto tärkeiden tiedostojen varmuuskopiointiin. Ainoa todellinen puute tässä on rajoitettu pinta-ala, jotta pystyt merkitsemään, mitä asema on, mutta voit helposti kiertää sitä pitämällä huomion siitä, mitä se on muualla. Varmista myös, että pidät USB-muistin turvallisessa paikassa, sillä jos se häviää tai tuhoutuu, niin myös tiedostot.

What are the Options for Backup
Esimerkki USB-ohjaimesta, joka on hyödyllinen asiakirjojen varmuuskopiointiin.

Ulkoinen kiintolevyasema (ulkoinen kovalevy)

Ulkoiset kiintolevyt ovat erinomaisia. He voivat tallentaa valtavan määrän tietoja, ovat tarpeeksi pieniä, jotta ne ovat siirrettäviä ja ovat käytettävissä milloin tahansa tietokoneen lähellä. Henkilökohtaisesti tietoni on varmuuskopioitu pari ulkoista kiintolevyasemaa. Ainoa todellinen puute tähän menetelmään on se, että taajuusmuuttaja voi menettää tai vahingoittua. Jos et suorita täydellistä varmuuskopiota joka kerta, monet käyttävät versionhallinnan ongelmia. Eli olet ehkä muokannut jotain aiemmin varmuuskopioituneista tiedostoista, ja jos et sisällytä kyseistä tiedostoa päivitetyssä varmuuskopiossa, muutoksia ei suojata offline-tilassa.

What are the Options for Backup
Ulkoinen kovalevy, jota käytetään varmistamaan suuret sisäiset asemat.

Online

Online-varmuuskopiointi

Viime vuosina trendi on ollut, että ihmiset siirtävät tietonsa pilviin (tietokoneisiin tai asemiin, joita käytetään Internetin kautta). Tämä on erinomainen vaihtoehto niille ihmisille, jotka haluavat lisätä luotettavuutta, että heidän tietonsa ovat täysin turvallisia. Ei ole mitään todellista vaaraa siitä, että koskaan menettäisi tai vahingoittaisi mitään palvelimia, ja useimmilla online varmuuskopioyhtiöillä on usein useita palvelimia, joilla ne säilyttävät tietosi ja varmistavat, että on olemassa useita kopioita. Tämä on erittäin lisätty suojaus siinä tapauksessa, että jokin palvelimista muuttuu vioittuneeksi tai vaurioituneeksi tai epätodennäköiseksi tapahtumaksi, joka häviää tai varastetaan. Toinen etu on se, että tiedostosi ovat käytettävissä missä tahansa, kunhan sinulla on yhteys Internetiin liitettyyn laitteeseen. Ainoa todellinen puute on, että tietojen tallentaminen ja hakeminen edellyttää, että olet yhteydessä melko kohtuulliseen ja kustannustehokkaaseen Internet-yhteyteen. Ja jos olet salaliittoteoristi, sinun täytyy päästä yli se tosiasia, että tietojasi pidetään kolmannen osapuolen hallussa. Muista kuitenkin, että tietosuojalainsäädäntö on nykyään melko tiukka, joten täällä ei ole paljonkaan huolta. Varmista kuitenkin, että valitset arvostetun ja luotettavan palveluntarjoajan.

Online Sync

Seuraava askel online-varmuuskopioinnista on online sync. Tärkein ero tässä on se, että varmuuskopiointi tapahtuu aika paljon reaaliajassa. Eli tiedostot tallennetaan paikallisesti järjestelmään ja varmuuskopioidaan palvelimiin. Aina kun muokkaus tehdään ja tallennetaan tiedostoon, muutos synkronoidaan automaattisesti varmuuskopiointiin varmistaen reaaliaikaisen ja nykyisen versionhallinnan. Monet palveluntarjoajat tarjoavat myös verkkoyhteyden näihin tiedostoihin. Eli voit tarkastella, muokata ja hallita tiedostoja verkossa. Kun seuraavan kerran yhdistät alkuperäisen aseman Internetiin (ja synkronointipalveluun), uusin versio synkronoidaan tietokoneeseen. Erinomainen vaihtoehto tästä menetelmästä on se, että kun olet määrittänyt, voit periaatteessa unohtaa huolestuttavan varmuuskopioinnin, koska se kaikki tapahtuu automaattisesti, edellyttäen, että olet yhteydessä Intenet.

Kuten näet, eri tavoin voit säilyttää tietosi turvallisesti ja suojata itsesi tietoturvaloukkauksen tapahtuessa. Ei oikeastaan ​​ole mitään tekosyytä olla tekemättä säännöllistä varmuuskopiota tietosi, riippumatta siitä, kuinka tärkeää olet sitä mieltä. Menkää, mitä odotat? Aloita ensimmäinen varmuuskopiointi nyt.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta