Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Jaa tiedostoja tietokoneidenShare Files Between PCs

Jos sinulla on useita tietokoneita kotonasi, ja haluat jakaa tiedostoja niiden välillä, kuten asiakirjoja, kuvia tai jopa elokuvatiedostoja, niin tee se. Oletetaan, että kaikki tietokoneesi ovat samassa langallisessa tai langattomassa verkossa.

Jos sinulla on tarpeeksi suuri kiintolevy kodin päätietokoneessa, tavallisesti pöytätietokoneessa, voit jakaa sen helposti kaikkien samassa verkossa olevien kanssa. Käy vain Käynnistä ja sitten Tietokone . Napsauta hiiren kakkospainikkeella asemaa, jonka haluat jakaa ja napsauta Ominaisuudet . Napsauta Jakaminen- välilehteä. Valitse Verkko- ja jakamiskeskus ja valitse Ota käyttöön tiedosto ja tulostimen jakaminen . Napsauta hiiren kakkospainikkeella Ominaisuudet- ikkunaan, valitse Lisäasetukset ja valitse sitten Jaa tämä kansio -valintaruutu. Voit säätää asetuksia, kuten käyttäjät, jotka voivat käyttää sitä, samanaikaisten käyttäjien määrää jne.

Huomaa, että tämä antaa kaikille talolle pääsyn kaikkiin tiedostoihin. Tämä menetelmä toimii paremmin, jos sinulla on toissijainen asema, joka on omistettu jakamaan tiedostoja verkossa, eikä ensisijainen kiintolevy, jossa Windows sijaitsee.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta