Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Käytä Ad Blocker poistaa uhka MalwareUse an Ad Blocker to Remove the Threat of Malware

Käytä mainosblokkia poistamaan haittaohjelmien uhka

Vaikka virustorjunta voi tehokkaasti poistaa nykyiset uhkat tietokoneesi terveydelle, virukset ja haittaohjelmat voivat silti moninkertaistaa, sitä enemmän vahingossa tutkia riskialttiita verkkosivustoja. Monet virustorjuntaohjelmistosovellukset voivat estää tunkeutumisyritykset ja tietyt virukset, jos mainokset avautuvat, mutta on entistä parempi tapa varmistaa, että mainokset eivät häiritse sinua lainkaan: mainosten estotoiminto.


Use an Ad Blocker to Remove the Threat of Malware
Ero, joka ei sisällä mainosten estotoimintaa verrattuna Google Chrome: n mainosten salpaajaan tyypillisellä verkkosivulla.

Mainosten estäjien tarkoitus

Paitsi, että ponnahdusikkunoiden mainokset häiritsevät suosikkisivustojaan tutkittaessa, mutta ne voivat myös kantaa heille haittaohjelmia ja muita tietoturvauhkia, jotka voivat vahingoittaa tietokonetta. Mainosten salpaajat voivat sekä vapauttaa tietokoneen näistä uhkista että niihin liittyvistä häiriöistä.

Mainosten salpaajat ovat äärimmäisen helppoja asentaa, ja yksinkertainen Google-haku mainosten salpaajille, jotka voivat saada luotettavia hakutuloksia. Kaikki, mitä se voi tehdä, on sijoittaa mainoslaajennuksen lisäosa / plug-in, joka voidaan asentaa selaimeen napin painalluksella. Ole varovainen, kun valitset mainosten estotoiminnon. on hyvä tarkistaa, mitä verkkosivustoa lataat ja lue käyttäjien arvostelut legitimiteetistä. Tosiaankin voi olla monenlaisia ​​viruksia tai haittaohjelmia, jotka haluavat asettua ihmisille lataamasta mitä he luulevat olevan mainosten salpaajia, kunnes on liian myöhäistä.

Yksi tehokas mainosten estotoiminnan hyöty on se, että sivujen lataaminen kestää puolet. Sivut voivat tavallisesti ladata vielä hitaammin haittaohjelmien muodostumisen jälkeen. Tietyt mainosten salpaajat voivat jopa estää mainosten näkymisen online-videoissa, kuten YouTubessa. Joten tietokoneesi on turvallinen ja helpottunut mainoksista, jotka vaativat tarpeettoman sivutilan, ja web-videoiden ja muiden tiedotusvälineiden katseluun kuluva aika lyhenee.

Ad Blocker -ohjelman lataaminen

Kun etsit mainoksesi estotoimintaa, joka on sinulle sopiva, muista, että lataamisen pitäisi olla yhteensopiva käytettävien selainten kanssa. Sivusto, joka sopeutuu sovelluksiin selaimellasi, voidaan todennäköisesti luottaa, mutta varokaa vähemmän luotettavia sivustoja, jotka haluavat tartuttaa tietokoneen.

Mainosten salpaajien lataamiseen tarkoitetut sivustot sallivat yleensä yhden painikkeen asennuksen. Google Chrome nostaa esimerkiksi mainoskampanjansa yhdellä napsautuksella, jolloin voit muuttaa sovelluksen kätevästi osoitepalkin vieressä olevaa painiketta. Internet Explorerin uudemmat versiot tarjoavat myös kiinteitä mainosten salpaajia, jotka estävät mainosten lataamisen mihin tahansa sivustoon ja suojaavat haittaohjelmilta.


Use an Ad Blocker to Remove the Threat of Malware
Monet tämäntyyppiset mainoslohkon lisäosat ovat helppokäyttöisiä ja muunneltavissa laajennuksena selaimessa.

Monet sivustot valittavat, että mainosten salpaajat voivat rajoittaa tuloja niille, jotka saavat yhteisiä tuloja näytetyistä mainoksista, mutta voi olla vaikea selvittää, mitkä sivustot eivät haittaa tietokonettasi tai oikeutettuja. Jotkut videoiden lataajat Youtube ja muut sivustot voivat maksaa mainosten näyttämistä videoistaan, jolloin he saavat tietyn tulotason perustuen näyttökertojen määrään, jonka mainokset saavat. Näiden mainosten poistaminen selaimesta voi tarkoittaa, että lataaja ei saa heiltä, ​​ja tietyt sivuston omistajat voivat myös menettää tuloja, kun mainoksia jätetään uutisartikkeleista tai blogeista.

Huolimatta tästä pienestä haittapuolesta, jolla on estävä ärsyttäviä mainoksia, on hyvä idea, ja se voidaan yksinkertaisesti poistaa käytöstä sivustoille, joihin luotat ja tietävät olevan oikeutettuja. Kunnollinen mainoslohkojärjestelmä tarkoittaa enemmän pelkoa selaamisen aikana.

Steve Horton

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta