Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

ReviverSoft huoltosuunnitelma: Scan Hard Drive virheetReviverSoft Maintenance Plan: Scan for Hard Drive Errors

Huolto: Skannaa kiintolevyvirheitä
Suositeltu taajuus: kerran kuukaudessa
Arvioitu aika: kaksi tuntia

On tärkeää etsiä säännöllisesti kiintolevyvirheitä tietokoneellasi. Tämä säännöllinen skannaus ei ainoastaan ​​näytä virheitä, jotka Windows korjaa, vaan myös ongelmat ennen niiden alkamista. Muiden ylläpidon, kuten eheyttämisen, suorittaminen on vaikeaa, ellei asemassasi ole virheitä. Aseman skannaaminen / korjaaminen on erityisen tärkeää, jos sinulla on ollut asema pitkäksi ajaksi.

Voit skannata kiintolevysi virheitä ja korjata ne Windows 7: ssä tai Windows Vistassa valitsemalla Käynnistä ja sitten Tietokone. Napsauta hiiren kakkospainikkeella haluamaasi asemaan ja valitse Ominaisuudet. Napsauta Työkalut-välilehteä ja valitse sitten Virheiden tarkistus ja valitse sitten Tarkista. On kaksi valinnaista valintaruutua: Automaattisesti korjata tiedostojärjestelmän virheet ja etsiä ja yritä palauttaa huonot sektorit. Jokainen näistä menetelmistä korjaa kiintolevyn eri tavalla, ja toinen kestää kauemmin kuin ensimmäinen. Ilman näitä ruutuja tarkistetaan, Windows vain etsii virheitä korjaamatta niitä.

Voit skannata kiintolevysi virheitä ja korjata ne Windows XP: ssä napsauttamalla Käynnistä, Suorita … ja kirjoita sitten cmd. Kirjoita kehoteeseen chkdsk X: / f ja paina Enter. Vaihda X kiintolevyn kirjaimella (yleensä C: tai D :). Jos haluat etsiä virheellisiä sektoreita ja korjaa ne, kirjoita chkdsk X: / r ja paina Enter-näppäintä. Tämä prosessi kestää kauemmin. Jos käynnissä oleva asema on tällä hetkellä käytössä, Windows XP aikatauluttaa skannauksen / korjauksen seuraavan kerran, kun käynnistät tietokoneen uudelleen. Käynnistä uudelleen, jos haluat suorittaa skannauksen / korjauksen heti.

Tämä säännöllinen skannaus -prosessi pidentää kiintolevyn käyttöikää ja estää monia sinisiä kuoleman näyttöjä (BSoD).

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta