Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Hvordan kan jeg lave en ntoskrnl.exe Blue Screen of Death?How do I fix a NTOSKRNL.exe Blue Screen Of Death?

En “Blue Screen of Death” eller BSOD er ​​en skræmmende (og frustrerende) oplevelse. Din computer stopper pludselig, uanset hvad den gjorde, viser denne kryptiske fejl, og derefter bliver enten gjort ubrugelig eller mystisk genstart. På en særlig dårlig dag vil dette bare fortsætte igen og igen og du kan ikke få noget gjort. Heldigvis, når du bestemmer hvilken skærm du får, kan du hurtigt indsnævre og løse problemet. NTOSKRNL.exe kører mange forskellige ting i din computer, så det kan tage lidt forsøg og fejl at bestemme kilden til NTOSKRNL.exe Blue Screen Of Death, men det er meget muligt selv med grundlæggende computerfærdigheder.

NTOSKRNL_BSOD
“Dreaded Blue Screen of Death (BSOD) rammer frygt i de fleste computerbrugere”

Sørg for, at alle dine hardwaredrivere er opdaterede.

  1. Kør Windows Update for at se, om det fanger problemer. Selvom det ikke er mest pålidelige til driveropdateringer, er det et nemt sted at starte søgningen. Nogle kan være opført som valgfrie opdateringer, så tag et ekstra sekund for at scanne gennem denne liste også.
  2. Kontroller fabrikant og hardware sites for driver opdateringer. Bærbare og præ-bygget desktops får deres drivere fra producenten. Ved at indtaste din model på support siden, skal du få en liste over aktuelle drivere til dit produkt. Hvis din computer blev lavet af dele, vil de mennesker, der lavede hardware, være dem, der skaber drivere til dig. Tjek med hver for at se, om der er noget du savnede. Hovedkortproducenten er den vigtigste, da den har størstedelen af ​​computerdriverne sammen med den.
  3. Kør Driver Reviver på din maskine. Dette lille værktøj kan hente drivere, som Windows Update savner, og sikrer, at du får de rigtige drivere, selvom du ikke ved, hvordan du tjekker dem individuelt. Endnu bedre scanner den din computer og hjælper dig med at fjerne gamle og forkerte drivere. Dette kunne være lige så meget af et problem som ikke at have de nye installeret.
  4. Lad dit system køre lidt, og se om dette løser problemet.

Test for at se, om hardwarefejl forårsager ustabilitet.

  1. En manglende harddisk kunne forårsage NTOSKRNL.exe-fejl sammen med et par andre. Du kan downloade værktøjer fra alle de store harddiskproducenter, der vil køre en check på dit drev for at se, om det har problemer. Seatools fra Seagate og Western Digital’s Drive Utilities er to af de mest almindelige og vil arbejde på ethvert mærke af drev.
  2. Brug Memtest til at kontrollere din hukommelse. Dette kan tage et stykke tid, så sørg for at du har tid til at spare, eller lad det løbe natten over. Det er helt gratis at downloade og har været brugt af fagfolk i årevis.
  3. Udskift eventuelle fejlbehæftede komponenter. Når en komponent begynder at mislykkes, bliver systemet mere ustabilt, indtil det mislykkes fuldstændigt. Harddiske gemmer alt, hvad du har gemt på en computer, så lav en kopi hurtigst muligt på et andet drev, så du kan gendanne dine data, når den er udskiftet.

MemTest86
“MemTest har eksisteret i årevis for at teste for hukommelse erros”

En af disse to ting er sandsynligvis årsagen til dit problem. Når du har fundet problemet, er det ret nemt at rette. Mens blå skærm fejl er skræmmende, selv en NTOSKRNL.exe fejl er en du kan diagnosticere, rette og fortsætte med dit liv.

Hvis du nogensinde vil finde ud af mere om en hvilken som helst Blue Screen of Death, så tjek vores gratis Blue Screen Helper .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet