Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

5 gode tips til Laptop Batteri Care5 Great Tips for Laptop Battery Care

Illustration: Gordon McAlpin

Bærbare batterier varer ikke for evigt. Faktisk er de ofte blandt de første bærbare komponenter til at bære ud og i sidste ende mislykkes. Her er et par tips til ekspert laptop batteri pleje, så du ikke behøver at bruge pengene på en erstatning.

  • Hvis din bærbare computer altid er tilsluttet en stikkontakt, skal du fjerne batteriet

Dit batteri er i konstant opladning, når den tilsluttes til vekselstrøm hele tiden, hvilket kan reducere dets effektive levetid, fordi det øger computerens samlede temperatur , og fordi dit batteri kun har et vist antal opladningscyklusser i dets livstid. Hvis du bruger din bærbare computer som skrivebord, er batteriet ikke nødvendigt. Bare se vekselstrømsadapteren og sørg for, at det ikke falder ud i batteriet, eller du mister dine data.

  • Se batteriets temperatur

Ligesom dit skrivebord virker dit batteri ikke som ekstrem varme eller ekstrem kulde. Når du opbevarer batteriet for transport, skal du sørge for at det ikke udsættes for høje eller lave temperaturer. Og lad det ikke sidde i et varmt køretøj.

  • Lad ikke batteriet dø regelmæssigt

Moderne lithiumion-batterier (Li-Ion) kan faktisk blive beskadiget, hvis du lader dem løbe til 0% og oplade op til 100% ofte. For at få maksimalt antal cyklusser i hele batteriets levetid, prøv ikke at lade det falde under 10% meget ofte.

Det er dog vigtigt at lejlighedsvis lade batteriet løbe ned og genoplade, for at Windows skal kunne måle batterilevetiden korrekt. Dette kaldes kalibrering. Hvis du bemærker, at dit batteri aldrig opkræves til 100%, er det sandsynligvis nødvendigt at kalibrere.

  • Brug en power plan

Når du er væk fra en stikkontakt, skal du bruge en strømbesparende plan som f.eks. Strømbesparer, som vil udføre trin for at holde dit batteri fra at dø for tidligt. En konstant, tung belastning på dit batteri (som alle dine trådløse antenner slået på med det samme) vil forkorte sit liv.

  • Prøv Battery Optimizer

Og endelig anbefaler vi vores eget batterioptimeringsværktøj, så du får mere tid mellem opladninger ved at optimere flere batteridrevne komponenter på din bærbare computer eller netbook-pc. Prøv det!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet