Bara idag
Spara 80 %
På Black Friday-bunten
Fyra fantastiska produkter, ett lågt pris! Optimera, reparera och förbättra din dator med bara ett klick!

SKYNDA! Det här avtalet löper ut om...

00
timme
:
00
minut
:
00
sekund
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till CRYPTO_SELF_TEST_FAILURE Blåskärm felA Guide to the CRYPTO_SELF_TEST_FAILURE Blue Screen of Death Error

Felet CRYPTO_SELF_TEST_FAILURE BSOD (Blue Screen of Death) kan uppstå under initialiseringsprocessen för Windows Vista, Windows 2008 och Windows 7 och 8. Denna fel uppstår när drivrutinen som hanterar kryptering inte fungerar korrekt eller är skadad. Detta fel resulterar i att datorn plötsligt stängs av för att förhindra skador och undviker eventuell förlust av data från olagrat arbete.

BSOD

Detta fel uppstår på grund av ett fel i det obligatoriska algoritmets självtest i det kryptografiska delsystemet. De kryptografiska självtesten är före operationella tester som utförs efter att datorn är påslagen och körs utan operatörsintervention.

Detta BSOD-fel är också känt som CRYPTO_SELF_TEST_FAILURE och “STOP 0x00000123”. Vissa användare av Windows har rapporterat det här felet, som normalt visas på skärmen under systemets initialisering.

Du kan lösa problemet med CRYPTO_SELF_TEST_FAILURE BSOD genom att installera de senaste Windows-programuppdateringarna. För att installera uppdateringar manuellt, öppna Internet Explorer (IE), klicka på Säkerhet och Windows Update och följ sedan anvisningarna och anvisningarna som visas på skärmen. När du använder IE 7 eller dess äldre versioner, öppna webbläsaren, klicka på Verktyg och sedan Windows Update. Du bör installera både kritiska och icke-kritiska programuppdateringar

Du kan också lösa detta fel genom att ta bort den senaste installerade applikationen, hårdvaran eller drivrutinen. För att avinstallera hårdvaran eller drivrutinen som orsakar felet i Windows 8, tryck på Windows-tangenten och X tillsammans, klicka på Kontrollpanelen och välj sedan Program och funktioner. Markera programmet för avinstallation med piltangenten och klicka sedan på Avinstallera. I Windows XP, Vista och Windows 7 kan avinstallationsprocessen göras genom att successivt klicka på Start, Kontrollpanelen, Lägg till eller ta bort program för Windows XP och Program och funktioner för Windows 7 och Vista och sedan välja programvaran för avinstallation och klicka på Ta bort / Avinstallera.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt