Bara idag
Spara 80 %
På Black Friday-bunten
Fyra fantastiska produkter, ett lågt pris! Optimera, reparera och förbättra din dator med bara ett klick!

SKYNDA! Det här avtalet löper ut om...

00
timme
:
00
minut
:
00
sekund
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till DIRTY_MAPPED_PAGES_CONGESTION Blåskärm felA Guide to DIRTY_MAPPED_PAGES_CONGESTION Blue Screen of Death Error

Med koden STOP 0x000000EB är DIRTY_MAPPED_PAGES_CONGESTION-felet en typ av Blue Screen of Death-fel som gör att filhanterarstacken blockeras, vilket i sin tur orsakar att de modifierade sidorna i programvaran är värdelösa. En faktor som bidrar till förekomst av felet är också att förvaringsdrivarens oförmåga att behandla förfrågningar.

DIRTY_MAPPED_PAGES_CONGESTION

Ett systematiskt men avancerat tillvägagångssätt vid felsökning av problemet är att först avinstallera nyligen installerade program och programvara för att se om det kommer att göra en förbättring. För det andra måste användaren rengöra datorns systemregister och utföra de nödvändiga ändringarna. Installera hårdvaran korrekt efteråt och var noga med att använda rätt och legitima drivrutiner. Efter installationen är det ett måste för användaren att regelbundet uppdatera programvaran och dess drivrutiner. Det är också viktigt att inte glömma att skanna datorn för dolda virus. Detta kräver också ett uppdaterat virusbibliotek.

För användare som är datorkunniga och kan utföra mer komplexa datorreparationer, föreslås en annan process. Först måste användaren granska systemet och applikationerna genom att titta på administrativa verktyg i kontrollpanelen. Om det finns en nyinstallerad programvara eller applikation, ta bort den och kör en skanna och fixa . Om användaren har installerat en helt ny och ny modell av drivrutiner innan problemet uppstod, bör de gamla drivrutinerna installeras igen tillfälligt. Om det här inte löste problemet, fortsätt för att kontrollera om produkten är bland listan över hårdvaror på listan över hårdvarukompatibiliteter. Fokusera på hårdvaran som inte finns på listan och börja kontrollera efter virus. Också, tillfälligt inaktiverar BIOS-minnet och startar upp det igen. Slutligen, försök att lägga ytterligare minne för att programvaran ska utföra en detaljerad analys av felen genom att använda sin felsökningsfil.

Ett annat sätt att fixa det här felet är att använda en reparationsprogramvara som PC Reviver . Användaren fortsätter att skanna och fixa hela datorsystemet. Efter att du har skannat och åtgärdat problemet måste du starta om datorn och observera en liten stund för att kontrollera om felet fortfarande kvarstår.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt