Bara idag
Spara 80 %
På Black Friday-bunten
Fyra fantastiska produkter, ett lågt pris! Optimera, reparera och förbättra din dator med bara ett klick!

SKYNDA! Det här avtalet löper ut om...

00
timme
:
00
minut
:
00
sekund
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till DFS_FILE_SYSTEM Blåskärm felA Guide to DFS_FILE_SYSTEM Blue Screen of Death Error

DFS_FILE_SYSTEM Blue Screen of Death Error är ett kritiskt och dödligt fel som normalt orsakas av ett instabilt systemregister. Felet uppstår också när en systemfil som förmodligen krävs för att köra programvaran är skadad eller skadad. Man kan vara medveten om felets närvaro på grund av många programlåsningar, långsam datorprestanda, frekventa felmeddelanden, systemets svar, långsam start och hårdvarufel.

DFS_FILE_SYSTEM

Att skanna efter virus är viktigt vid åtgärden av det här felet. Vissa DFS_FILE_SYSTEM-fel orsakas av virus som förbises av en befintlig brandvägg eller antivirusprogram. Uppdatera den nu installerade antivirusprogramvaran i systemet eller ladda ner en legitim och senaste version av ett antivirusprogram och utför genast en övergripande skanning till alla program och program som är installerade i datorn. Efter en timme kommer programmet att visa de fel och funktionsfel som finns i din dator. Ta bort de skadade programmen och starta om datorn.

Vid fixering av felet på ett mer automatiskt sätt, använd en nödreparationsskiva (ERD); detta fungerar under förutsättning att en ERD skapades innan fel i systemet uppstod. För att fortsätta, ta först bort hårdvaran och kontrollera dess kompatibilitet med listan över hårdvarukompatibiliteter från Microsoft. Kontrollera sedan systemkraven för operativsystemet. Om varningsskyltarna fortsätter att visas, använd det senast kända bra alternativet i Windows Avancerade alternativ för att skapa en dumpningsfil. Konfigurera hela operativsystemet när varningsmeddelanden fortfarande visas och utför konfigurationen med hjälp av en nödreparationsdisk. Denna speciella process tar vanligtvis en timme och trettio minuter att slutföra. Liksom tidigare skanningar kommer det att medföra resultat av mjukvarufel. Utför den nödvändiga uppgiften omedelbart, radera de återstående korrupta programmen och programmen och starta om datorn. Om datorn inte har startat på rätt sätt, ring till återförsäljaren där hela datorn är inköpt och be om nyare och mer uppdaterade versioner av hårdvarudrivrutiner.

Ett annat sätt att åtgärda felet är att använda ett reparationsverktyg. PC Reviver är ett exempel. För det andra, få uppdateringarna för DFS-drivrutinen och installera de senaste uppdateringarna av programvaran. För att manuellt installera de senaste uppdateringarna, använd Internet Explorer eller någon webbläsare som är tillgänglig och följ anvisningarna. Starta om datorn.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt