Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till försöket SWITCH FRÅN DPC Blåskärm felA Guide to the ATTEMPTED SWITCH FROM DPC Blue Screen of Death Error

Felet “ATTEMPTED SWITCH FROM DPC” BSOD (Blue Screen of Death) kan visas när datorn plötsligt stängs av under initialiseringsprocessen för äldre versioner av Windows, till exempel Windows Vista, XP, 2000, 7 och 8. Denna fel är orsakad genom en fördröjd procedur-samtal (DPC) rutin som försökte utföra en olaglig operation. DPC utlöses när kärnan upptäcker ett hängt tillstånd och ringer upp för att avsluta eller avbryta en programvara. Det betyder att ett utbyte, bifogat process eller en väntetid genomfördes från en DPC-rutin.

I många situationer kan detta BSOD-fel orsakas av en drivrutin, maskinvara eller en relaterad programvara, och datorns abrupta avstängning utförs automatiskt för att förhindra förlust av data. Det senaste tillägget av en hårdvara eller uppdatering av en enhetsdrivrutin, till exempel videodrivrutiner, är de vanliga orsakerna till detta fel. Andra möjliga orsaker till detta BSOD-fel är felaktigt minne och antivirus / antispionprogramvara.

Detta BSOD-fel är också känt som “ATTEMPTED_SWITCH_FROM_DPC” och “STOP 0x100000B8”. Vissa användare av Windows har rapporterat detta BSOD-fel som normalt visas på skärmen under initialiseringen av systemet som:

ATTEMPTED SWITCH FROM DPC

För att fixa BSOD-felet “ATTEMPTED SWITCH FROM DPC” måste du kontrollera datorn för nyligen installerad maskinvara, enhetsdrivrutin eller annan relaterad programvara. Byt ut korrupta eller föråldrade enhetsdrivrutiner genom att hämta och installera drivrutiner och uppdateringar respektive från Windows Update. För att utföra manuella uppdateringar, öppna Internet Explorer, klicka på Säkerhet och välj sedan Windows Update och följ anvisningarna och instruktionerna.

Du kan också använda Systemåterställning för att lösa detta BSOD-fel. För att göra det, klicka på Start-knappen, skriv Systemåterställning i dialogrutan och tryck på Enter. Klicka på systemåterställning när det visas i sökresultaten och följ anvisningarna för att installera rekommenderad återställningspunkt. Om du vill återställa systemet till ett bestämt datum och klick väljer du alternativet för att välja en annan återställningspunkt i fönstret Återställningsverktyg, klicka på Nästa och följ instruktionerna.

Vänligen lämna några kommentarer eller frågor nedan i kommentarfältet eller fråga oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt