Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Topp 5 sätt att förbättra batteritiden i Windows 8Top 5 Ways to Improve Battery Life in Windows 8

De flesta av oss furu för dagen när vi inte längre behöver gå runt med laddare för våra mobila datorer. Fram till den tiden kommer vi att utnyttja de olika sätten på vilka batterilivslängd kan bevaras och förlängas för full prestanda. Windows 8-arkitekturen erbjuder flera fördefinierade planer och metoder för att spara och främja batteriström. Vi har organiserat dem under fem rubriker:

 1. Justera den balanserade planen. Standard kraftplan för Windows 8 mobila bärbara datorer och surfplattor är den balanserade planen. Den stängs automatiskt av för att spara ström när enheten inte används. För att anpassa Balansplaninställningar klickar du på batteriikonen i Aktivitetsfältet. Från batteriskärmen kan du komma åt skärmen Fler strömalternativ för att ändra inställningar för balansplanen, välj den extra energisparplanen eller gå med högprestandeplanen för optimal och allsidig strömförbrukning.

 2. Justera energibesparingsplanen. Menyn för energisparläge – Redigera planinställningar – gör att du kan välja hur mycket tid displayen kan vara vilolös innan den automatiskt dämpas. Du ger en tid i minuter för batteribruk och för anslutningar. Du kan också ställa in ledig tid innan du sätter datorn i vila – reducera den för att köra med minsta batteriström – med samma två kategorier. Slutligen kan du justera viktiga visningsinställningar. Skärmens ljusstyrka tar upp mycket bearbetningskraft. Redigeringsfönstret för energisparläge ger reglagen ljusstyrka som en del av energisparprogrammet.

  Top 5 Ways to Improve Battery Life in Windows 8
  Redigera planinställningar

 3. Justera Avancerade Ströminställningar.Energisparredigeringsfönstret genom att klicka på Ändra Advanced Power inställningar kan du klicka på fliken Avancerade inställningar och göra vissa justeringar på enskilda komponenter i Power Option fönstret. Dessa komponenter inkluderar hårddisken, USB-inställningarna, användningen av viloläge och Internet Explorer-webbläsaren.

  Top 5 Ways to Improve Battery Life in Windows 8
  Avancerade ströminställningar

 4. Anpassad Power Plan. Du kan skapa din egen anpassade plan genom att klicka på Skapa en strömplan i fönstret Fler strömalternativ . Den resulterande menyn kan du börja med en av standardinställningarna – Balanserad, Strömsparare eller Hög prestanda – och namnge en ny plan på den valda modellen. När du har sparat namnet kan du justera inställningarna för viloläge och bildskärm efter eget tycke. Namnet på din plan visas då i listan över föredragna planer.

 5. Stäng av enheter. Ditt mest tillgängliga sätt att kontrollera strömförbrukningen är att klippa av de enheter som du inte använder och som vanligtvis förbrukar extra ström. Dessa inkluderar en USB-pinne, en USB-mus och micro SD-kortporten. Stäng av den trådlösa anslutningen när du inte använder den.

Och här är en sjätte bonus tips: Ladda ner Battery Optimizer . Det är en gratis app, fungerar bra i Windows 8, och erbjuder flera automatiska metoder och anpassade kraftplaner för att hålla din bärbara dator längre mellan avgifter.

förbättringar

Microsoft optimerade Windows 8 med hjälp av de mest innovativa och beprövade teknologier som för närvarande finns tillgängliga. Som ett resultat har företaget gjort starka förbättringar av batteriets livslängd för tabletter och bärbara datorer som kör Windows 8.

Genomsnittlig batteritid för den första kärnan i Windows 8-bärbara datorer som utfärdades i december förra året var 5:09 timmar . Lenova Yoga ultraportable erbjöd 6:18 timmar, medan Toshiba U845W körde 6:28 timmar. För närvarande erbjuder Lenovo ThinkPad X230 7 timmar i sin ultraportabla ram. Med det extra 9-cells batteriet sträcker sig livet till 12 timmar. Kopplad till specialarkbatteri, resultatet är 20 timmar.

En del av kärnkriterierna som bidrar till att sprida användningen och bekvämligheten hos mobilteknologi är hur länge batterilivslängd körs på de olika enheterna. Intels nya Bay Trai- serie – Quad-core, mobila Atom-processorer – lovar inte bara att fördubbla bearbetningsförmågan och minska strömförbrukningen, men också minska det totala priset på enheterna.

Was this post helpful?
Yes
NoHittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt