Bara idag
Spara 80 %
På Black Friday-bunten
Fyra fantastiska produkter, ett lågt pris! Optimera, reparera och förbättra din dator med bara ett klick!

SKYNDA! Det här avtalet löper ut om...

00
timme
:
00
minut
:
00
sekund
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Powerline-adapter – Ett smart alternativ till Wi-FiPowerline Adapter – A Smart Alternative to Wi-FiIllustration: Gordon McAlpin
Så du behöver hastighet, bandbredd och låg latens för trådbundna Internethastigheter i ditt hem. Säg att du har en maskin långt bort från din router eller kabelmodem, på ett annat golv i ditt hem, låt oss säga. Du har provat den snabbaste Wi-Fi det finns – Wireless-N – och det är bara inte tillräckligt bra. Eller kommer signalen inte att nå så långt. Det finns en annan lösning som jag nyligen upptäckte för min egen lägenhet, och det kan bara hjälpa dig att optimera Internet i ditt eget hem. Det kallas en Powerline Adapter.

Powerline-adaptern är en relativt ny uppfinning. Den kommer i två delar. Man pluggar in i ett uttag och pluggar in i din Internet-router eller modem med en Ethernet-kabel. Den andra delen pluggar in i ett annat uttag nära din dator eller annan Internet divice, och på samma sätt kopplar in i den divice med en Ethernet-kabel. Internet-signalen överförs sedan via utloppet från ett ställe till det andra!

I själva verket är Internet nu tillgängligt i något hemort, förutsatt att du har fler lådor. Det kostade mig $ 70 för en källaadapter och en destinationsadapter, och ytterligare destinationsadaptrar är ungefär $ 40 stycken.

Enligt kommentarerna på Amazon-sidan av den enhet jag valde kommer du att titta på hastigheter på ungefär 60% av vad du skulle få om du satt bredvid modemet med maskinen ansluten direkt in i den. Men (beroende på din Internetplan, förstås) är 60% av den trådlösa Internethastigheten fortfarande långt över Wireless-N. Dessutom är internet via powerline mycket mer tillförlitligt än trådlöst, vilket tenderar att blekna i styrka eller bli avbruten mycket, oavsett var du befinner dig.

Dessa nätadaptrar är särskilt bra om du har en Xbox på en annan våning, har en gäst med en bärbar dator två våningar från din Wi-Fi eller försöker desperat att strömma en HD-film från ett hörn av huset till det andra .

Här är den enhet jag använder . Om du inte är i USA, kolla ditt lands Amazon-sida eller elektronikaffär för att hitta en liknande enhet som kommer att fungera för dig.

Det här är en stor kompromiss mellan att behöva stränga långa kablar från modemet eller routern och måste hantera Wi-Fi-problem. Lycka till med det!

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt