Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Start-meny Reviver og Windows 10Start Menu Reviver and Windows 10

I dag er en stor dag for alle som følger Windows økosystemet. Windows 10 er en mye etterlengtede utgivelsen av verdens mest brukte operativsystem, og etter en skuffende utgivelsen av Windows 8 Microsoft trenger denne nye versjonen av Windows for å ta på seg som ild i tørt gress.

For to år siden lanserte vi Start Menu Reviver å berolige et problem som ble introdusert sammen med utgivelsen av Windows 8, som var fjerningen av Start-menyen i Windows. Start Menu Reviver rethought Start-menyen i Windows. Vi ønsker ikke å bare ta tilbake den gamle Start-menyen (det var nok av folk gjør det allerede), ønsket vi å lage en startmenyen for fremtiden generasjon av enheter. Det trengs for å støtte touch, Moderne Apps og alle de gamle funksjonene som Windows-brukere ble vant til å ha lett tilgang til. Vi tror vi fikk det og fikk noen gode tilbakemeldinger fra lesere og brukere.

Nå Windows 10 er å bringe tilbake på Start-menyen i Windows, men ikke på samme måte den eksisterte i Windows 7. Microsoft har endret startmenyen for å støtte de mange enheter som skal bruke Windows 10 og for å støtte både stasjonære og moderne apps. Det er slags en mindre startskjerm med flere alternativer.

Så hva om du fortsatt ikke liker dette Start-menyen? Vi har gode nyheter! Start-meny Reviver 3 har blitt lansert i dag og den støtter Windows 10. For de av dere bruker Start Menu Reviver allerede bør du motta en oppdatering varsel, for de av dere som ønsker å laste ned Start Menu Reviver kan du få det fra www. reviversoft.com/start-menu-reviver/

Som alltid vi gjerne høre tilbakemeldinger om produktet så holder det kommer, og vi håper at alle nyter det gode arbeidet Microsoft har gjort med Windows 10!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt