Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Programvaren som brukes til å dekode mediet er ikke tilgjengelig på dette systemetThe software that’s used to decode the media is not available on this system

“Programvaren som ble brukt til å dekode media, er ikke installert på dette systemet. Det kan også bidra til å løse problemet ved å installere de riktige dekodere for filene du jobber med.” Lyder denne feilmeldingen kjent? Har det skjedd på skjermen når du bruker Adobe-produkter eller spiller videoer? Her er noen trinn du kan ta for å løse problemet.

Hvorfor denne feilmeldingen vises

Windows is telling me the software used to decode media is not available. Help!
Et eksempel på denne feilmeldingen. Lær hvordan du fjerner det nedenfor.

 1. Adobe-filene er for store

  Denne feilmeldingen kan ofte vises når du bruker Adobe Encore eller Adobe Premiere, og importerer et veldig stort bilde eller en video. Årsaken er at versjonen av Adobe du bruker, har en størrelsesbegrensning, og i stedet for å fortelle deg dette, klarer den i stedet ikke å dekode filen. Løs dette problemet ved å endre størrelsen på bildet eller videoen til ikke større enn 4096 x 4096 piksler. Siden 4K oppløsning er 4096 x 2160, bør denne størrelsen være nok for alle, for nå.

 2. Du mangler en codec

  Denne feilen vises hyppigst i Windows Vista. Du prøver å spille en bestemt filmfil, og den kaster opp denne feilmeldingen i stedet for å spille av filen. Dette skyldes at du ikke har riktig kodek installert. Manglende kodeker, eller koder / dekodere, kan ofte forhindre deg i å spille av medier på PCen. Slik løser du dette.

  Last ned FFDSHOW

  FFDSHOW er et freeware kodek som gjør det mulig å spille av filmer i mange forskjellige formater på en Windows-PC. Når du har installert FFDSHOW, er det en god innsats vil filfilen din nå spilles i Windows Media Player, VLC eller annen programvare. Ta tak i denne kodeken fra Sourceforge-siden og prøv den.

 3. Du kjører ikke programmet som administrator

  Denne meldingen kan også vises ved å kjøre Adobe eller annen programvare uten de riktige tillatelsene. Dette er en enkel løsning: Høyreklikk på appen når du starter den, og klikk Kjør som administrator . Du må ha administratorpassordet. Deretter bør denne feilen rydde opp.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt