Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Driveroppdateringer for Windows 7 PCer og bærbare datamaskinerDriver Updates for Windows 7 PCs and Laptops

Med all spenningen i dag om Windows 7, er det mye fokus på de nye funksjonene som er tilgjengelige i det nye operativsystemet, sammen med ytelsesoppdateringene. Dette er med rette, da Microsoft har gjort en god jobb med Windows 7, og det er lyse år foran Windows Vista med hensyn til ytelse og stabilitet.

Problemet er at mange mennesker trenger å oppdatere maskinvaredrivere for å få datamaskinen til å fungere fullt ut med Windows 7. Når du installerer Windows 7, går du til Start-menyen og søker etter Enhetsbehandling. Klikk på Enhetsbehandling-ikonet som kommer opp, og dette vil få opp et vindu med en liste over alle enhetene dine. Alle ikoner som har et gult utropstegn på dem, har driverproblemer. Du kan dobbeltklikke på dette ikonet, og det vil hente en annen dialogboks som har en knapp som sier oppdateringsdriver. Klikk på denne knappen, og Windows vil søke etter nye drivere for enheten din. Dessverre finner Windows ikke alle disse. Hvis Windows ikke gjør det, kan du kjøre en gratis sjåførsøk med Driver Reviver for å få de nyeste driveroppdateringene for Windows 7.

Vi håper dette hjelper, og som alltid, vennligst gi oss beskjed hvis du har problemer.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt