Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Het aankondigen van Start Menu Reviver 2.5 – U sprak, luisterden wijAnnouncing Start Menu Reviver 2.5 – You spoke, we listened

Toen we Start Menu Reviver 2 uitbrachten, hebben we grote verbeteringen aangebracht aan het algehele ontwerp en de bruikbaarheid van het product en we waren erg blij met alle lof en feedback die we kregen over de nieuwe versie. We proberen altijd Start Menu Reviver te verbeteren en het de beste Startmenu te maken voor Windows 7 en Windows 8.

Sinds versie 2 is vrijgegeven, hebben we een aantal feedback ontvangen van onze gebruikers dat ze enkele aanpassingsfuncties van versie 1 hebben gemist (we hebben de aanpassingsfunctionaliteit vereenvoudigd in versie 2 met de hoop dat de meeste gebruikers het gemakkelijker zullen gebruiken om het te gebruiken). Op basis van deze feedback hebben we aanvullende aanpassingsfuncties teruggebracht naar versie 2.5.

Start Menu Reviver 2.5 brengt de besturing terug in uw handen, zodat u uw eigen persoonlijke Start Menu-thema kunt ontwerpen. Dit is het meest gepersonaliseerde Startmenu dat momenteel op de markt verkrijgbaar is.

We hebben het Uiterlijk- menu gewijzigd in de instellingen van het Start Menu Reviver om onbeperkte personalisatie van kleuren mogelijk te maken in Start Menu Reviver. Het enige dat u hoeft te doen, is het element kiezen dat u wilt veranderen en een kleur onder de zon selecteren.

SMR 2-uiterlijk aanpassen

Ook inbegrepen in deze versie zijn de volgende wijzigingen en verbeteringen:
Verbeterd zoekalgoritme Zorg voor betere resultaten bij het zoeken
Startknophoekhint verborgen wordt standaard We hebben veel mensen laten vragen om de Windows 8.1-startknop uit te schakelen die verschijnt wanneer u met uw muis naar de hoek van uw scherm beweegt. We hebben altijd een optie gehad om dit uit te schakelen, maar we hebben deze optie standaard niet ingeschakeld gemaakt.
Schakel Hint voor starthoek uit
Vernieuwde spatiëring rond Startknop We hebben nu minder ruimte rond de Startknop in uw taakbalk waarvan we denken dat deze er beter uitziet en meer toepassingen in uw taakbalk mogelijk maakt.
Aangepaste Tsjechische taal dankzij een zeer behulpzame Tsjechische gebruiker (Tomáš Nosek) voor het indienen van een aantal vertalingen verbeteringen. We zijn altijd onze gebruikers dankbaar die ons helpen onze producten in meer talen beschikbaar te maken. Als u een vertaling verbeteringen voor ons of extra talen heeft, kunt u ons helpen bieden wij een product in contact op met onze support team hier .

Er zijn veel andere kleine oplossingen en aanpassingen die u wellicht opmerkt binnen het product.

Blijf ons die feedback sturen!

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer