Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten voin mukauttaa skannausasetuksia Security Reviver?How do I customize the scan settings in Security Reviver?

Security Reviver tarjoaa useita vaihtoehtoja skannausasetusten mukauttamiseen.

Oletusarvoisesti kaikki luokat on valittu skannausta varten, mutta voit ottaa vaihtoehdon käyttöön tai poistaa sen käytöstä valitsemalla tai poistamalla valintamerkin sitä vastaan.

SR_ mukautetut_asetukset

Skannauksen eri luokat selitetään alla:

• Internet-evästeet: Evästeet ovat Internet-toimintojen jälkiä, jotka on tallennettu järjestelmään. Jotkut evästeet voivat suorittaa haitallisia toimintoja järjestelmässäsi. Valitse tämä vaihtoehto skannataksesi heidät haittaohjelmat laajasti.
  • Järjestelmämuisti: Järjestelmämuisti on kriittinen osa järjestelmää. Tarkista tämä alue tarkistaaksesi sen perusteellisesti haittaohjelmatartuntojen varalta.
  • Järjestelmärekisteri: Tarkista tämä vaihtoehto, jos haluat tarkistaa rekisterin infektioiden varalta.
  • Tiedostojärjestelmä ja kansiot: Tämä vaihtoehto etsii kaikki järjestelmän olemassa olevat tiedostot ja kansiot haittaohjelmien varalta.
  • Windows-asetukset: Tämä vaihtoehto etsii kaikki Windows-asetukset mahdollisten haitallisten infektioiden ja toiminnan varalta.

Voit myös valita skannaustyypin täältä:

• Pikaskannaus: Pikaskannaus on nopeampi skannaustila, mutta vähemmän laaja. Security Reviver etsii haittaohjelmia vain tietyissä paikoissa, jotka ovat alttiita infektioille.
  • Syvä tarkistus: Syvä tarkistus on hitain skannaustila, jossa Security Reviver suorittaa perusteellisen ja täydellisen järjestelmän tarkistuksen ja havaitsee kaikenlaiset haittaohjelmatartunnat.
  • Mukautettu tarkistus : Voit skannata tiettyjä kansioita ja asemia, joiden katsot saaneen tartunnan tai jotka ovat alttiita infektioille. Kun valitset tämän vaihtoehdon, “ Selaa ” -painike ilmestyy näyttöön ja antaa sinun valita haluamasi tiedostot ja kansiot Windowsin Resurssienhallinnasta, joka näkyy luettelon muodossa näytön alaosassa. Jos haluat poistaa kohteita tästä luettelosta, valitse kohteet ja napsauta Poista- painiketta.