Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten luon aikataulu ajaa Security Reviver?How do I create a Schedule to run Security Reviver?

Säännöllinen haittaohjelmien puhdistus on erittäin suositeltavaa. Voit ajoittaa Security Reviverin toimimaan sinulle sopivalla tavalla ilman käyttäjän toimia: vain kerran, joka päivä tai joka viikko. Tämä osoittautuu erittäin hyödylliseksi, koska usein unohdamme suorittaa tärkeitä huoltotöitä.

Kuinka luoda skannausaikataulu:

• Napsauta Asetukset ja valitse Aikataulu- välilehti.
  • Aikataulun luomiseksi sinun on valittava aikataulutyyppi. Voit ajoittaa sen toimimaan kerran, joka päivä tai joka viikko ennalta määrätyllä kellonaikalla, päivämäärällä ja päivällä.
  • Valitse päivämäärä, kellonaika tai viikonpäivä aikataulutyypin mukaan.
  • Napsauta Käytä- painiketta.

Yllä olevat vaiheet luovat aikataulun, jonka mukaan ohjelma käynnistyy automaattisesti ja aloittaa haittaohjelmien etsimisen tietokoneelta määritettynä kellonaikana / päivämääränä / päivänä.

Aikatauluvaihtoehdot selitetään alla:

Suorita kerran – Valitse tietyt tiedot ja aika, jolloin haluat Security Reviverin suorittavan automaattisesti. Tämä aikataulu suoritetaan vain kerran.
Joka päivä – Päivittäistä aikataulutusta varten sinun on määritettävä aika, jona haluat ohjelman käynnistyvän automaattisesti.
Joka viikko – Voit ajoittaa tarkistuksen määrittelemällä viikonpäivät, joina haluat ohjelman suorittavan ohjelman automaattisesti.
Älä ajoita – Jos haluat tarkistaa järjestelmäsi manuaalisesti haittaohjelmien varalta, voit kieltäytyä ajoittamasta järjestelmääsi automaattisesti.