Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas DATA_COHERENCY_EXCEPTION Blue Screen of Death ErrorA Guide to the DATA_COHERENCY_EXCEPTION Blue Screen of Death Error

DATA_COHERENCY_EXCEPTION BSOD (Blue Screen of Death) -virhe saattaa näkyä Windows Vistan, Windows 2008: n ja Windows 7: n ja 8: n alustusprosessin aikana. Tämä virhe ilmenee, kun keskusyksikkö ei toimi kunnolla ja kun käyttöjärjestelmä havaitsee virheen laitteessa kuljettaja. Se johtaa tietokoneen äkilliseen sammumiseen, jotta vältetään vaurioituminen ja vältytään tietojen tallentamattomalta työstä.

BSOD

BSOD-virhe syntyy vioittuneen, vanhentuneen tai vaurioituneen laiteajurin tai yhteensopimattomien ohjainten asennuksen vuoksi. Se voi myös ilmetä, kun äskettäin asennettu laite ei ole yhteensopiva käyttöjärjestelmän kanssa.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä DATA_COHERENCY_EXCEPTION ja “STOP 0x00000055”. Jotkut Windows-käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän virheen, joka yleensä ilmestyy näytölle järjestelmän alustuksen aikana.

Jos DATA_COHERENCY_EXCEPTION BSOD -virheen epäillään johtuvan viallisesta CPU: sta, sinun on testattava prosessori ja korvattava se, jos se havaitaan vialliseksi. Laitteiden ohjainten uusimman version asentaminen auttaa myös tämän virheen ratkaisemisessa. Voit tarkistaa ajuripäivitysten saatavuuden valmistajan viralliselta latauspaikalta. Video- ja piirisarjan ajureita varten voit ladata sopivat ja päivitetyt versiot AMD: n, ATI: n, Intelin ja Nvidian latauskohteista. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Driver Reviver -ohjelmaa päivittämään ohjaimet nopeasti nopeasti.

Yhteensopimattomuusongelmien ratkaisemiseksi voit tarkistaa, että äskettäin asennetut ohjaimet ja laitteet ovat yhteensopivia käyttämäsi käyttöjärjestelmän version kanssa Microsoftin laitteistokokonaisuusluettelon avulla. Sinun on poistettava yhteensopimattomat laitteet ja poistettava tai korvattava yhteensopimaton ajuri sen sopivalla versiolla.

Viimeisimpien Windows-ohjelmistopäivitysten asentaminen auttaa myös ratkaisemaan tämän virheen. Jos haluat asentaa päivitykset käsin, avaa Internet Explorer (IE), napsauta Turvallisuus ja Windows Update ja noudata näyttöön tulevia ohjeita ja ohjeita. Kun käytät IE 7 tai vanhempia versioita, avaa selain, valitse Työkalut ja sitten Windows Update. Asenna sekä kriittiset että ei-kriittiset ohjelmistopäivitykset.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta