Vain tänään
Säästä 80%
Black friday -paketissa
Neljä upeaa tuotetta, yksi alhainen hinta! Optimoi, korjaa ja tehosta tietokoneellesi yhdellä napsautuksella!

KIIRE! Tämä sopimus päättyy...

00
tunti
:
00
minuutti
:
00
toinen
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER Blue Screen of Death ErrorA Guide to the CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER Blue Screen of Death Error

CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER BSOD (Blue Screen of Death) -virhe saattaa näkyä Windows Vista, XP ja 2000 sekä Windows 7 ja 8 alustusprosessin aikana. Tämä virhe on merkki siitä, että käyttöjärjestelmä on havainnut ongelmia CNSS-tiedostojärjestelmän suodattimessa . Se tarkoittaa, että sisäinen epäjohdonmukaisuus edustaa Ntfs Structured Storageia DOCFILE: na.

BSOD

Tämä virhe ilmenee tavallisesti, kun ei-pelattu allasmuisti on täynnä. Se myös laukaisee tapahtumia, kun saatavilla oleva, ei-pelattu poolimuisti on vähäinen ja kaksi erilaista ydinmoodin ohjainta kilpailevat sen käytöstä. Monia ajureita käyttää ei-hajautettua muistiympäristöä, koska sitä voi käyttää missä tahansa keskeytyspyyntötasossa (IRQL), ja sen koko riippuu järjestelmässä olevan fyysisen muistin määrästä.

CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER BSOD -virhe esiintyy myös, jos sinulla on viallinen muisti.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER ja “STOP 0x000000A4”. Jotkut Windows-käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän virheen, joka yleensä ilmestyy näytölle järjestelmän alustuksen aikana seuraavasti:

CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER BSOD -virheen korjaamiseksi sinun on tarkistettava käyttöjärjestelmän ja muiden käynnissä olevien sovellusten käyttökelpoinen muisti. Sinun on lisättävä muistia tämän virheen ratkaisemiseksi, varsinkin jos järjestelmä on määritetty mahdollisimman vähän muistia varten. Fyysisen muistin lisääminen tietokoneeseen kasvattaa tehokkaasti ei-pelkistetun poolimuistin määrää.

Voit myös ratkaista tämän BSOD-virheen suorittamalla muistitarkistuksen. Sinun on varmistettava, että kaikki muistit ovat samantyyppisiä ja nopeita, koska useimmat emolevyt toimivat oikein, kun muisti asennetaan sovitetuilla sarjoilla ja sovitetuilla nopeuksilla. Vaihda viallinen muisti ja varmista, että se on oikeassa korttipaikassa emolevyssä.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta