Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten korjata kernel-power 41 (63) virheHow to fix kernel-power 41 (63) error

Eräs ongelmista, joita monet tietokoneen käyttäjät ovat kohdanneet, on viesti, joka näyttää ydinvoiman 41 (63) virheen. Tämä on hämmentävää tekstiä ja Internetin etsiminen antaa sinulle vuoristoon tietoa, joka kulkee läpi. Onneksi tämä on melko helppo virhe korjata. Jos olet Windows-käyttäjä ja kokeilet tämän virhekoodin, ongelma on todennäköisesti äänikortin ohjainten kanssa. Äänikortti (tai joskus kutsutaan äänikortiksi) on tietokoneesi laitteisto, jonka avulla se voi toistaa ääntä, ja jos liität kuulokkeet ja / tai ulkoiset kaiuttimet usein. Äänikortin ohjain on ohjelmisto, jonka avulla laitteisto voi puhua käyttöjärjestelmästä ja käyttää laitteiston kaikkia ominaisuuksia ja toimintoja.

Kernel-power 41 (63) -virheen korjaaminen edellyttää yksinkertaisesti, että päivität nämä ääniohjaimet. Tämä on todella helppoa, mutta se vie muutaman askeleen. Jos et ole koskaan päivittänyt ajureita ennen, älä huoli, tämä artikkeli vie sinut läpi vaihe vaiheelta.

Ensimmäinen asia, mitä sinun tarvitsee tehdä, on tarkastella tietokonetta tai kannettavaa tietokonetta ja selvittää sen merkki ja malli. Sinun merkki on valmistaja, kuten Dell tai HP, ja malli on joukko numeroita, kirjaimia tai näiden kahden yhdistelmää. Esimerkiksi tietokoneeni on Dell XPS 12.

Seuraavaksi korjata ydin-teho 41 (63) virhe, mene valmistajien verkkosivuilla ja löytää osio, jossa heillä on ajurit lueteltu. Esimerkkinä käytetään Dellin verkkosivustoa. Haluat klikata SUPPORT ja valita HOME tai BUSINESS.

Dell Drivers Website
“Siirry manugacturerin sivustoon etsiäksesi kuljettajia”

Nyt, erityisesti Dellin kanssa, helpoin tapa on löytää palvelumerkki (sijaitsee kannettavan tietokoneen kannessa tai pöytätietokoneen takana) ja anna se, koska vaikka valitsit alla olevan XPS-sarjan ja löydät sen mallinumeroa, Dell kysyy todennäköisesti palveluntunnistustasi.

Device Service Tag
“Etsi laitteen huoltomerkki (yleensä kannettavan tietokoneen pohjassa tai työpöydän takana).”

Kun olet saanut palvelumerkin, sinut viedään sivulle, jossa luetellaan kaikki tietokoneen ohjaimet. Valitse käyttöjärjestelmä (Windows 7, Windows 8 jne.) Ja etsi ääniosa. Löydät useita latauksia siellä. Oikean löytämisen avulla voit ladata ja yrittää asentaa jokaisen ohjaimen ja tarkistaa, korjaako ongelma. Jos kuitenkin ääniohjain on tarkoitettu erityisesti 64-bittisten tai 32-bittisten Windows-käyttöjärjestelmien versioille, sinun on selvitettävä, mikä bittinen käyttöjärjestelmä sinulla on ja lataa asianmukainen ohjain. Jos haluat tietää, onko käytössä 32- tai 64-bittinen järjestelmä, siirry START-asentoon ja napsauta hiiren oikealla painikkeella COMPUTER ja valitse ominaisuudet. Järjestelmätietosi ovat järjestelmän tyypin alla.

System Information in Control Panel
“Löydä hyödyllisiä tietoja järjestelmästäsi Ohjauspaneelin kautta”

Jos et ole varma, tai et halua päänsäryn tai vaivaa tehdä kaiken itsesi, voit ladata ReviverSoftin Driver Reviver -ohjelman ja suorittaa skannauksen tunnistamaan äänikorttisi ohjaimet yhdessä muiden tietokoneen ohjainten kanssa ja nopeasti , päivittämään kaikki päivitetyt ja ongelman ohjaimet helposti ja turvallisesti.

Lopuksi, kun olet asentanut ohjaimet (sinun ei tarvitse poistaa vanhaa asennusta), sinun on käynnistettävä tietokone uudelleen ja ytimen teho 41 (63) on nyt korjattu.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta