Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Voit lopuksi ajaa Windows 8 MacissaYou can finally run Windows 8 on a Mac

Macin ja PC: n välinen kilpailu pahenee ja kummankin osapuolen fanipohjat voivat olla melko intohimoinen ryhmä, mutta Mac-käyttäjiä on huomattava osajoukko, jotka haluavat käyttää Windowsia Macin kautta Applen niputetun Bootcamp-apuohjelman avulla.

Kun Windows 8 julkaistiin uudelleen lokakuussa, paljon ihmisiä asennettiin tai päivitettiin uuteen käyttöjärjestelmään molemmissa Macissa ja tietokoneissa. Microsoft tarjosi myös erittäin houkuttelevan tarjouksen, jonka avulla käyttäjä voi päivittää Windows 8: n 40 dollariin, mikä oli halvinta päivitystä, jota he ovat koskaan tarjoutuneet. Tämä päivityspalvelu yhdistettynä Windows 8: n tarjoamiin uusiin ominaisuuksiin oli pakottava syy monien ihmisten päivittämiseen.

Ei niin nopeasti siellä!

Ainoa ongelma oli se, että Apple ei ollut vielä julkaissut tukea Windows 8: lle Bootcamp-sovelluksessaan ja hei ei ollut julkaissut ohjaimia sen laitteistolle, jotta se toimisi Windows 8: n kanssa. Jotkut käyttäjät olivat epäilyttäviä siitä, kuinka paljon aikaa Apple osti tarjotakseen tämän tuen kun otetaan huomioon, että Microsoft tarjosi kuluttajille esikatselun Windowsista 8 kuukautta ennen virallista julkaisupäivää, mutta huhuja syrjään, tuloksena oli, että käyttäjät, jotka päivittivät Windows 8: n Macissa, olivat paljon laitteisto-ongelmia. Esimerkiksi minulla on Macbook Pro täällä toimistossa ja päivitin sen Windows 8: een sen jälkeen, kun en voinut käyttää ohjauslevyä tai näppäimistöä kannettavalla tietokoneella, ainoa vaihtoehto oli liittää USB-näppäimistö ja hiiri. Minulla oli myös ongelma, että aina kun käynnistin Windows 8 -ympäristöön, järjestelmän kello asetettiin noin 6 tuntia ennen todellista aikaa.

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan?

Joten hyvää uutista varten, eilen Apple julkaisi Bootcampin uuden version (versio 5.0.5033, josta saat täältä , päivitys on myös osa Mountain Lion 10.8.3 -päivitystä) ja nyt voit käyttää Windows 8: ta Mac ilman ongelmia. Monet ihmiset haluavat tehdä tämän, koska he mieluummin Applen laitteisto ja muut tekevät sen, koska on olemassa sovelluksia, joita he tarvitsevat ajaa, jotka tarjotaan vain Windows-ohjelmassa.

Joten miten käytät Bootcampia Macissa?

Niille, jotka tarvitsevat oppaan käyttämään Bootcampia, Apple tarjoaa todella hyvää täällä .

Jos huomaat tämän päivityksen aiheuttamia ongelmia, ilmoita meille huomautuksissa!

Was this post helpful?
Yes
No

Suosittelemia ReviverSoft

MacReviver

MacReviver sisältää kaikki olennaiset työkalut joilla voit puhdas, optimoida ja ylläpitää Macin ja palauttaa sen suorituskykyä ja vakautta.

lataa nyt

Ongelmia Macin kanssa?

Ota VAPAA scan selvittää, miten voit puhdistaa ja elvyttää Macin.

lataa nyt

Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta