Vain tänään
Säästä 80%
Black friday -paketissa
Neljä upeaa tuotetta, yksi alhainen hinta! Optimoi, korjaa ja tehosta tietokoneellesi yhdellä napsautuksella!

KIIRE! Tämä sopimus päättyy...

00
tunti
:
00
minuutti
:
00
toinen
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Pitäisikö minun silti käyttää Windows Vista tietokoneessani?Should I still use Windows Vista on my PC?

Microsoftilla on kaksi tukitasoa Windows-tuotteilleen, Mainstream Support- ja Extended Support -tuotteilleen. Ensimmäinen on ilmainen ja toinen maksaa rahaa. Vapaata tukitasoa, joka päättyi juuri 10. huhtikuuta 2012 , mikä tarkoittaa, että Windows julkaisee huhtikuussa 2017 vain kriittiset tietoturvakorot. Ja jos sinulla on ongelma Vistan kanssa, se maksaa sinulle rahaa tuen saamiseksi. Älä myöskään odota voivasi lunastaa Vista-takuasi maksutta.

Tämä aivan liian usein Vistan sininen kuolemanäyttö oli tuttu näky.

Katse takaisin Windows Vistaan

Julkaistu vuoden 2006 lopulla, Windows Vistaa arvosteltiin lähes välittömästi sen törmäysvaurioista, Windows XP -ohjainten ja laitteiden yhteensopivuudesta ja sertifioinnista tietokoneissa, jotka eivät tietenkään voineet käyttää sitä hyvin. Monet käyttäjät (kuten minä) tekivät alennuksen takaisin Windows XP: hen sen jälkeen, kun Vista käytti vain vähän aikaa. Ainoastaan ​​Windows 7: n julkaisemista kolme vuotta myöhemmin Microsoft pystyi lunastamaan vakaan ja nopean käyttöjärjestelmän, jota monet näkivät XP: n todellisena seuraajana.

Joten minun pitäisi silti käyttää Windows Vistaa tietokoneellani?

Sen sijaan, että maksat Vistan tukea tämän viikon jälkeen, se on nyt paljon kustannustehokkaampaa, jotta voit vain mennä eteenpäin ja ottaa Windows 7: n kopion asennettavaksi. Jos koneesi voi käyttää Vistaa, kertoimet ovat se, että se voi toimia paremmin. Ja ilmainen tuki Windows 7: lle ei katoa pitkään aikaan – Windows 8 ei edes vielä ole.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta