Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Sådan Stay Safe på offentlige Wi-Fi-netværkHow to Stay Safe on Public Wi-Fi Networks

Offentlig Wi-Fi er overalt. De fleste kæde restauranter, fastfood steder, hoteller, caféer og lufthavne tilbyder Wi-Fi som en god bonus for at være der. Der er en enorm sikkerhedsrisiko forbundet med tilslutning til enhver offentlig Wi-Fi, selvom det er vigtigt at være opmærksom på, hvad der sker.

For det første er offentlig Wi-Fi normalt opdelt i to typer: usikret og sikret.

Enhver inden for rækkevidde kan oprette forbindelse til usikret Wi-Fi . Nogle gange kan du simpelthen forbinde og gå uden at logge på, men det betragtes som dårlig sikkerhedsstyring. Normalt skal du acceptere nogle juridiske ting og måske registrere dig for en konto, før du kan oprette forbindelse. I tilfælde af mange hoteller og lufthavne skal du betale et gebyr på dette tidspunkt for at forbinde.

Sikret Wi-Fi kræver en adgangskode, før du selv kan komme ind. Denne adgangskode er sandsynligvis i hotellets reception, eller tilgængelig fra kaffebarens deltagere efter køb. Da denne forbindelse er beskyttet med adgangskode, er den lidt mere sikker pr. Definition end usikret.

Uanset hvilken type Wi-Fi du opretter forbindelse til, er det vigtigt at være opmærksom på et par Do’s og Don’ts når ud og om på en Wi-Fi-aktiveret enhed.

 • Tilslut IKKE automatisk til noget, der ikke er dit hjem Wi-Fi. Du ved, hvordan din enhed automatisk forbinder til noget, der siger AT & T? Ikke en god ide. Hvorfor? Et rogue, invasivt Wi-Fi-signal kan simpelthen navngive sig efter de mest almindeligt anvendte id’er, og enheder vil dumt forbinde dem automatisk og åbne enheden op til hacks.
 • Alt, der siger “Gratis offentlig Wi-Fi” er sandsynligvis en joke i bedste fald, og et phishing-forsøg i værste fald. Phishing betyder, at de forsøger at få dig til at gøre en fejl, før du tager kontrol over din enhed eller plantning af malware. Tilslut IKKE til noget med dette navn.

  How to Stay Safe on Public Wi-Fi Networks
  Bemærk, hvordan Free Public Wi-Fi er peer-to-peer? Et klart advarselsskilt for ikke at oprette forbindelse.

 • Hold fast ved sikret Wi-Fi, hvis det er muligt, eller usikret Wi-Fi, der kræver en login. Gratis Wi-Fi, der ikke har nogen log-in-politik, er dårlige nyheder.
 • Del IKKE filer eller mapper på tværs af det offentlige Wi-Fi-netværk, som f.eks. I en gæstemappe. Du vil ikke give nogen andre adgang til noget, de ikke skal have. Hvis du har fil- og mappedeling eller internetdeling tændt, skal du slukke for den, inden du tilslutter.
 • Forsøg IKKE at besøge nogen virkelig følsomme websteder, mens du er på offentlig Wi-Fi, som bankkonti eller shoppingwebsteder eller endda personlig e-mail. Den sidste er svært at undgå, så sørg for at du er på den sikre version af webmail (bemærket af https: i adressen og det lille låsikon i hjørnet af din browser).
 • Forlad IKKE din enhed uovervåget i en offentlig indstilling. Bortset fra muligheden for tyveri, kunne nogen se personlige oplysninger med et par klik, mens du er væk fra bordet.
 • Forsøg IKKE at streame video, downloade gigabyte data eller gøre alt for internettet sulten, da offentlig Wi-Fi generelt ikke har båndbredde at spare. Det betyder at du ikke har upload / download hastighed, du er vant til hjemme. Airline Wi-Fi fordømmer selv specifikt video.

Frem for alt, nyd den offentlige Wi-Fi, hold dig sikker og vær glad for at du ikke bruger dine 4G-data!

Was this post helpful?
Yes
No

Anbefalet af ReviverSoft

MacReviver

MacReviver omfatter alle de væsentlige værktøjer til at hjælpe dig rense, optimere og vedligeholde din Mac og genoprette dens ydeevne og stabilitet.

download nu

Har problemer med din Mac?

Tag en gratis scanning for at finde ud af, hvordan du kan rydde op og genoplive din Mac.

download nu

Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet